Кожата е най-големият орган на човешкото тяло и играе важна роля за нашето здраве и благополучие. Тя ни предпазва от външни фактори, регулира телесната температура, участва в усвояването на витамин D и е важен фактор за нашето самочувствие.

Гладка и мека кожа на тялото е нещо, което много хора желаят. За да постигнете този ефект, е важно да се грижите правилно за кожата си.

Продуктите на Herbis са създадени, за да ви помогнат да постигнете това.

Те са формулирани с натурални съставки, които са щадящи към кожата и не предизвикват дразнене. Независимо какъв тип кожа имате, Herbis предлага натурални продукти за грижа за тялото, които ще ви помогнат да се чувствате хидратирани, подхранени и красиви.

Скраб за тяло

В днешния свят, където нашата кожа е изложена на множество стресове и замърсявания, важно е да отделяме време за грижа за нея. С HERBIS Kафе скраб за тяло, вашата кожа може да се наслади на обновяващо преживяване, което се характеризира с усещане за свежест и блестяща мекота.

С естествените си съставки и подхранващи свойства, HERBIS Kафе скраб за тяло е направен с единствена цел – да възстанови, омекоти и освежи кожата ви.

HERBIS Kафе скраб за тяло е 100% натурален продукт, който съчетава ексфолиращите свойства на кафето с хидратиращите качества на маслата от бадем, кокос и макадамия. Скрабът е идеален за премахване на мъртвите кожни клетки, стимулиране на кръвообращението и борба с целулита.

Ползи:

Редовната употреба на HERBIS Kафе скраб за тяло може да предложи множество предимства, включително:

 • Естествено ексфолиране: Фините частици утайка от кафе, сладки бадеми и кафява захар работят заедно, за да отстранят мъртвите кожни клетки, като оставят кожата ви мека, гладка и сияйна.
 • Подобрен кръвен поток: Актът на търкане на тялото ви може да стимулира кръвообращението, което помага да се доставят основни хранителни вещества и кислород до кожата ви. Това може да доведе до по-здрав и жизнен вид на кожата.
 • Хидратация: Кокосовото масло в скраба за тяло помага за задържане на влагата в кожата ви, което я прави по-еластична и хидратирана.
 • Намаляване на целулита: Високото съдържание на кофеин в утайката от кафе може да помогне за стягане и тонизиране на кожата, намалявайки появата на целулит.
 • Превенция на стрии: Редовното ексфолиране може да помогне за увеличаване на еластичността на кожата ви, намалявайки риска от развитие на стрии.
 • По-добро усвояване на продуктите за грижа за кожата: Като премахнете мъртвите кожни клетки, скрабът за тяло на Herbis помага да подготвите кожата си за другите продукти за грижа за кожата, позволявайки им да проникнат по-дълбоко и да бъдат по-ефективни.

Натуралните масла от бадем, кокос и макадамия, използвани в HERBIS скраб за тяло с кафе са изключително благоприятни за кожата на тялото поради техните богати свойства за хидратация, подхранване и възстановяване.

ОЩЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО:  Глухарчето, като лечител на болести

Масло от бадем:

 • Хидратиращо действие: Маслото от бадем е богато на есенциални мастни киселини, които помагат за задържане на влагата в кожата, като резултатът е по-гладка и по-хидратирана кожа.
 • Съдържание на витамин Е: Този витамин има антиоксидантни свойства, които помагат да се предпази кожата от увреждане от свободни радикали и стареене.
 • Успокояващ ефект: Маслото от бадем може да бъде успокояващо за раздразнена или възпалена кожа, като предоставя облекчение при различни кожни проблеми.

Кокосово масло:

 • Интензивна хидратация: Кокосовото масло прониква дълбоко в кожата и я хидратира интензивно, като оставя кожата мека и еластична.
 • Антибактериални свойства: Съдържащите се в кокосовото масло киселини помагат в борбата с бактерии и гъбички, което може да помогне за поддържането на чистотата на кожата и предотвратяването на инфекции.
 • Борба със свръхпроизводството на себум: Кокосовото масло може да помогне да се балансира нивото на масло в кожата, като се предотвратява излишната мазнина и се намалява появата на акне.

 Масло от макадамия:

 • Богато на антиоксиданти: Маслото от макадамия е пълно с антиоксиданти, които помагат да се борят със свободните радикали и да се предотврати преждевременното стареене на кожата.
 • Подхранващо действие: То е богато на мастни киселини, които хидратират и подхранват кожата, като я оставят мека и гладка.
 • Разкрива естествения блясък на кожата: Маслото от макадамия има свойството да овлажнява кожата без да я оставя мазна, като резултатът е здрава и сияйна кожа.

Комбинацията от тези мощни натурални съставки, добавени в HERBIS скраб за тяло с кафе са идеални за поддържане на здрава и хидратирана кожа на тялото.

Крем против стрии

Стриите са често срещан проблем, засягащ хора от всички възрасти и произход. Тези неприятни линии могат да се появят по време на бременност, пубертет или внезапно наддаване или загуба на тегло. Въпреки това, с правилната грижа и продукти, като HERBIS Масло за тяло против стрии, можете да се погрижите за кожата си и да се справите с този проблем.

HERBIS Масло за тяло против стрии е 100% натурален продукт, специално разработен за борба с несъвършенствата на кожата, като стрии, целулит и белези. Богатата му формула, съчетаваща ценни масла и екстракти, подхранва, хидратира и регенерира кожата, за да ѝ придаде по-еластичен, здрав и сияен вид.

Ползи от HERBIS крем против стрии:

Редовната употреба на HERBIS Масло за тяло против стрии може да предложи множество предимства, включително:

 • Превенция на стрии: Съчетанието от масла в HERBIS Масло за тяло против стрии помага за поддържане на еластичността на кожата ви, като по този начин намалява риска от развитие на стрии.
 • Лечение на съществуващи стрии: Ако вече имате стрии, редовното масажиране на HERBIS Масло за тяло против стрии може да помогне за избледняване на техния външен вид и подобряване на цялостната текстура на кожата.
 • Овлажняване: Всички съставки в HERBIS Масло за тяло против стрии са отлични овлажнители, които помагат за задържане на влагата в кожата ви, като я поддържат хидратирана и мека.
 • Подмладяване: Антиоксидантните свойства на маслата в HERBIS Масло за тяло против стрии могат да помогнат за защита на кожата ви от увреждане, причинено от свободните радикали, което може да доведе до преждевременно стареене.
 • Успокояване: Благодарение на своите противовъзпалителни и успокояващи свойства, HERBIS Масло за тяло против стрии може да помогне за облекчаване на дискомфорта и дразненето на кожата, причинени от стрии или други кожни проблеми.
ОЩЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО:  Ездата – спортът които ще ви зареди с енергия

Кокосово масло, масло от зехтин и арганово масло са ключовите натурални съставки добавени в този крем против стрии. Със своите благоприятни свойства за кожата те могат да бъдат полезни в борбата със стриите поради редица хидратиращи, регенеративни и антиоксидантни свойства.

Кокосово масло:

 • Интензивна хидратация: Кокосовото масло е богато на мастни киселини, които проникват дълбоко в кожата, осигурявайки интензивна хидратация. Това помага да се поддържа еластичността на кожата и да се намали появата на стрии.
 • Борба с възпаленията: Антибактериалните и антиинфламаторни свойства на кокосовото масло могат да помогнат в борбата с възпалените или раздразнени участъци на кожата, което е полезно при стрии.

Масло от зехтин:

 • Регенериращ ефект: Зехтинът е богат на витамини А и Е, които помагат за стимулиране на регенерацията на кожата и ремонт на тъканите. Това може да помогне за намаляване на видимостта на стрии и за подобряване на текстурата на кожата.
 • Хидратация: Маслото от зехтин е отличен емолиент, който помага за задържане на влагата в кожата. Това поддържа кожата хидратирана и еластична, което може да помогне в предотвратяването на появата на стрии.

 Арганово масло:

 • Богато на антиоксиданти: Аргановото масло съдържа високи нива на витамин Е и други антиоксиданти, които помагат да се борят със свободните радикали и да се предотврати увреждането на кожата. Това може да помогне за намаляване на видимостта на стрии.
 • Подобряване на еластичността на кожата: Съставките на аргановото масло помагат за укрепване на еластиновите влакна в кожата, което е важно за предотвратяването на стрии и за подобряване на техния външен вид.

HERBIS Масло за тяло против стрии е невероятно допълнение към вашата рутина за грижа за кожата. Неговата уникална формула, съчетаваща естествени масла и етерични масла, осигурява нежно, но ефективно лечение на стрии, което може да помогне за предотвратяване и намаляване на появата на тези досадни линии по кожата.

ОЩЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО:  Храм "Свето Успение Богородично" град Батак

Стягащ крем за тяло

Целулитът е често срещан проблем, засягащ предимно жените, въпреки че мъжете също могат да страдат от него. Това състояние причинява появата на бучки и трапчинки по кожата, често появяващи се на бедрата, дупето и корема. HERBIS Антицелулитен, стягащ крем-гел е специално формулиран продукт за грижа за тялото, който помага за намаляване на появата на целулит и подпомага стягането на кожата.

Този иновативен крем-гел е формулиран с уникална комбинация от активни съставки, които целенасочено действат върху проблемните зони на кожата, където целулитът е най-изразен. С редовна употреба, този стягащ крем за тяло помага за стягане на кожата, подобряване на микроциркулацията и намаляване на видимите признаци на целулита.

Този стягащ крем за тяло има уникален ефект благодарение на комбинацията от екстракта на лют червен пипер, кофеин и екстракт от бръшлян.

Тези натурални съставки са известни със своите полезни свойства в борбата с целулита поради редица механизми на действие, които могат да помогнат за подобряване на външния вид на кожата и намаляване на видимостта на целулита. 

Екстракт от лют червен пипер:

 • Стимулира кръвообращението: Въпреки че може да звучи необичайно, лютите пипери съдържат вещество, наречено капсаицин, което стимулира кръвообращението. Това подобрява микроциркулацията в кожата и помага за отпускане на състоящите се мазнини, което може да намали видимостта на целулита.
 • Изглаждане на кожата: Капсаицинът стимулира производството на колаген в кожата, което подпомага изглаждането на неравностите и неравномерностите, свързани с целулита.

Кофеин:

 • Детоксификация: Кофеинът има детоксификационни свойства, които помагат да се излъчват токсините от кожата. Това е важно, тъй като натрупването на токсини може да влоши външния вид на целулита.
 • Стимулира разграждането на мазнини: Кофеинът може да стимулира процеса на разграждане на мазнини в кожата, като резултатът е намалена видимост на целулита.

Екстракт от бръшлян:

 • Подобрява еластичността на кожата: Бръшлянът е богат на танини, които помагат да се затегне и укрепи кожата. Това може да подобри еластичността на кожата и да намали видимостта на целулита.
 • Има антиоксидантни свойства: Екстрактът от бръшлян съдържа антиоксиданти, които помагат за предпазване на кожата от увреждания от свободни радикали, което може да допринесе за подобряване на външния й вид.

С тези полезни свойства именно тези натурални съставки се считат за ефективни съставки в продукти за грижа за кожата, насочени към намаляване на целулита и подобряване на външния й вид.

HERBIS Антицелулитен, стягащ крем-гел е вашата тайна за красива, стегната и здрава кожа.

Защо да изберете HERBIS:

 • 100% натурални продукти
 • Ефективни и доказани резултати
 • Разнообразие от продукти за всеки тип кожа
 • Достъпни цени
 • Подкрепа на българското производство

HERBIS – за кожа, сияйна от красота и здраве!