СПОДЕЛИ

Защо имате нужда от уебсайт

На база информацията, която потребителите получават в интернет, вече можете да се ориентирате, защо ви е нужен уебсайт. Независимо от това, какъв бизнес имате – търговия на продукти или предлагане на услуги, онлайн присъствието винаги е от голяма полза.

За да се ориентирате и в това, какъв да бъде ресурсът, за да привлечете потребителите и да предоставите необходимата и полезна информация е добре и да обърнете внимание на това, на какви сайтове не си струва да се създавате. Разбира се, може да рискувате, но не го препоръчваме.

  1. Защо имам нужда от уебсайт – социални мрежи

Успехът на гигантите мотивира да създадат нещо свое, ново и уникално. Трябва обаче да разберете, че е малко вероятно да успеете да се състезавате с такива чудовища.

За да създадете нещо наистина невероятно, имате нужда от екип професионалисти, гении.

  • „Нереалистично е да успееш сам – просто губиш времето и парите си!“
  1. Сайт за запознанства

Тук са уместни всички аргументи, които са против създаването на социални мрежи. Освен това има безброй такива сайтове. Но са известни само няколко големи.

Обърнете внимание! Не мислете, че ако не знаете за другите, тогава нишата е свободна. Всъщност е претъпкано!

Всъщност нови се появяват всеки ден и вече съществуващите се затварят всеки ден. Сайтът за запознанства е скъпо събитие, но съмнително и в повечето случаи неизгодно.

  1. Защо нямате нужда от сайтове за забавление

Говорим за сайтове, където може да поставите различни файлове за забавление:

музикални записи;

клипове;

филми и анимационни филми;

литература;

програми и т.н.

Не правете такъв сайт поради няколко причини. Първо, всички тези файлове са защитени с авторски права, тоест ще станете нарушител на закона. Да, все още няма толкова много случаи на наказателно преследване за поставяне на пиратско съдържание у нас, но те са.

Втората причина е в безбройните подобни ресурси. Те също умират бързо, тъй като са създадени вече от някой. Помнете, че печалбата от такива сайтове е много, много трудна.

  1. Лични страници

Говорим за сайтове, където ще пишете за себе си. Тоест, грубо казано, да повишите самочувствието и да почетете собственото си его. Такива сайтове са малко интересни за потребителите на Интернет. Ако нямате полезна и ценна информация, тогава може да се почувствате само „използвани-донори“

Затова – рано или късно – ще престанете да водите страницата, уморени от липсата на внимание към вас и мислите ви или от това да давате, без да получавате в замяна. Просто отделяте време и не получавате нищо в замяна. Тогава е добре да помислите за нещо, което има възвръщаемост. Вижте, например Защо американските рапъри правят много пари.

  1. Хоби сайтове

Може би сте най-добрия градинар, отглеждал някога отглежданият лук на перваза на прозореца или специалист в създаването на вкусни салати. Но тези сайтове далеч невинаги стават популярни. С тях е доста трудно да печелите.

Ще отделите време, усилия, ще запълнете сайта с информация през нощта и реалният резултат ще е незначителен. Това ще доведе до разочарование не само в сайта, но дори и по отношение на вашето хоби. Искате ли това? Едва ли! Затова се ръководете от следния принцип – хоби отделно, а сайт отделно, бизнес отделно!

На вашето внимание, услугите на Virtualassistans!