Няма нищо по-важно от здравето. За да го имаме винаги, трябва да полагаме необходимите грижи, като това да се храним пълноценно, да се движим интензивно, да се смеем повече. Ако сме безотговорни и немарливи към самите себе си, със сигурност не можем да очакваме и болестите да стоят далеч от нас. Поръчайте онлайн Now Foods цинк на капсули и си набавете този така важен елемент за човешкия организъм. Какви са неговите ползи? Ще разберете в следващите редове. 

За какво е важен цинкът

Минералът отговаря за редица процеси, случващите се в нашето тяло. Той поддържа клетъчния метаболизъм и е отговорен за поддържането на висок имунитет. Цинкът на Now Foods помага за по-бързото зарастване на раните, също както е и от изключително значение за правилния растеж при децата. Приемът му трябва да бъде съобразен с конкретната възраст, като децата имат нужда от по-малки количества, а възрастните от по-големи.

Питате се за какво точно е важен минералът? Ето ги и ползите от неговия редовен прием:

  • Регулира кръвното налягане;
  • Бори се с умората и намалява нивата на стрес;
  • Спомага за здравословното отслабване;
  • Допринася за доброто състояние на кожата, косата и ноктите;
  • Лекува рани и екземи.

Now Foods ще се погрижи за Вашето добро здраве. Поръчайте висококачествени добавки на изгодни цени и се уверете, че в разрешаването на здравословните проблеми не сте сами. 

Можем ли да си го набавим с добавки

В онлайн магазин Now Foods ще намерите най-различни видове хранителни добавки, които са с изцяло натурално съдържание, също както и притежават всички необходими сертификати за качество и безопасен прием. Поръчайте още сега цинк под формата на капсули, за да сте спокойни, че сте направили най-доброто за здравето си. 

Кои са храните, богати на елемента

Цинкът не може да се произвежда самостоятелно, затова трябва да си го набавяме или с храната, или с редовния прием на добавки от Now Foods. Тъй като той оказва благоприятно въздействие върху всяка една от системите, е повече от препоръчително да включим минерала в дневния си режим, приемайки системно нужния грамаж. Освен това, трябва да помислим и за правилната диета, която да съдържа храни като:

  • Морски дарове и месо;
  • Семена, ядки, бобови растения;
  • Пълнозърнести и зеленчуци;
  • Яйца и млечни продукти.

Всички тези хранителни групи са с високо съдържание на минерала, но ако по някаква причина не ги консумирате редовно, се замислете за хранителни добавки от магазин Now Foods. Можете да комбинирате приема на цинк пиколинат и с други добавки за още по-добри резултати.