СПОДЕЛИ

Търсите уеб сайтове, на които можете да рекламирате безплатно? Замисляли ли сте се как да подадете обява, така че тя да бъде възможно най-ефективна? Така че тя да продава вашите стоки, 24 часа на ден, без почивни дни и празници?

Когато поставяте обява е необходимо да правите описателни текстове и най-важното – трябва да придружите обявата със снимка на продукта или услугата, който се продава. Как да го направим правилно?

За да може вашата снимка с продукта да бъде достъпна за възможно най-много потенциални купувачи, трябва да подадете реклама на сайта Bit-pazar.eu, Важно е снимката да е ясна и висококачествена. Висококачествената, ясна и жива картина е начин да привлечете вниманието на колкото се може повече хора. Трябва да запомните колко силно е визуалното въздействие върху човек: ярки цветове, контрасти, яснота на картината, визуалната снимка може да изненада, да впечатли, да остане в паметта, да има мощен ефект върху човешкото подсъзнание. Ярката запомняща се снимка може да се превърне в най-добрата реклама за вашия продукт, да мотивира потребителите да купуват.

Как да продавам много пъти чрез една и съща обява?

Не е достатъчно да подготвите качествена снимка – важно е да я придружите с текст за продажба с ключови думи, които ще увеличи магически броя на хората, които четат вашата реклама и искат да купят вашия продукт. Ключовите думи в рекламния текст са много, много важни, защото търсенето ни губи към глобалните търсачки – Yandex или Google, откъдето идват огромен брой посетители, които търсят обяви с интересни фрази. Без ключови думи обявата може да не се вижда в търсачките. Представете си че вие сте клиент. Какво ще търсите? Какви думи ще въведете в търсачката? Придружете снимката с тези най-необходими ключови думи. Не бъдете мързелив!

Публикувайте обява безплатно и така ще получите нови клиенти което е уникална възможност, предоставена от услугите на сайтове за обяви. Това е важно условие за притока на купувачи от търсачките. В крайна сметка, именно от там идват по-голямата част от посетителите. Поставяйки такава реклама веднъж, можете да продадете много от един и същ тип продукти от същата категория.

Сред факторите, които влияят положително на продажбите, е времето, през което рекламата е била в уеб ресурсите за обяви. Постепенно набира все по-голяма тежест в търсачките, така че трябва да предотвратите премахването и поради изтеклия период на поставяне, ако това е във ваш интерес.

Как да стигнем до върха?

Груповите реклами в даден ресурс водят до това, че свежите постепенно заместват по-старите реклами. Как да останем на върха? Използвайте платените услуги на сайта. Рекламата Ви ще бъде фиксирана отгоре и търсачките бързо ще я намерят и ще я повдигнат на високи позиции, което ще привлече повече внимание, повече купувачи. Всички подробности за платените реклами могат да бъдат намерени в информацията под вашата обява.

Източник: Bit-pazar.eu