Може да мислите, че голям шкаф ще отговори на вашите нужди; но шкаф без рафтове или отделения може да ви разочарова от ефективното използване на пространството. Поради тази причина трябва да изберете продукти с чекмеджета и рафтове, които ще ви позволят да използвате почти всяка част от шкафа. Можете например да изберете шкафове за мръсен кош, в който да регулирате рафтовете според размера на продуктите, които ще съхранявате, и да направите банята си по-функционална, по-организирана.

Как да сглобим шкаф за баня?

Освен че разкрасихте вашата баня, вие закупихте и шкафа за баня, който ще отговаря на вашите нужди. Сега е време да сглобим го сглобим. Ако не умеете, фирмите, от които го закупувате, предлагат монтаж. Но ако искате да бъдете господар на собствения си дом и да попитате: „Как да монтирам шкаф за баня, отговорът всъщност е доста прост. Необходимите са ви – чук, акумулаторен винтоверт, ролетка и шестограмен ключ.

  • Трябва внимателно да отворите кутията на шкафа за баня, който сте закупили като разглобен, и да премахнете всички части.
  • Трябва да отделите фитингите, излизащи от шкафа за баня и ръководството, което дава информация за монтажа.
  • Ако вашият шкаф има горен модул, първо трябва да сглобите него. Най-напред трябва да монтирате дюбелите с чук към малките пролуки в шкафа, а пантите с акумулаторно завинтване на местата, където трябва да има панти.
  • След това трябва да сглобите частите, както е показано в ръководството.
  • Трябва да измерите стената с измервателни уреди и да монтирате горния модул на стената.
  • След този процес трябва да сглобите подмодула, както е описано в ръководството и да го монтирате на стената чрез измерване с метри. Докато сглобявате шкафовете, можете да работите в някои секции с шестограмния ключ. Това може да варира в зависимост от модела на шкафа.
  • След това можете да свържете крановете към водопровода и да започнете да използвате вашия шкаф след малко почистване!

Източник: https://novinar.bg/moderni-idei-za-zidana-banya