Зъбното протезиране се усъвършенства все повече през годините, давайки ни възможност да блестим с красива усмивка, независимо от нашето дентално здраве. Загубата на зъб е много неприятно събитие, което се отразява пагубно на самочувствието ни, но вече има добро решение на този проблем – зъбно имплантиране

Ако все още не сте се запознали с неговите предимства, посетете BulgariaDent, където екип от висококвалифицирани специалисти ще Ви въведат в дебрите на естетическата стоматология. Ще разберете повече за различните видове услуги, също както и за начините за поставяне на импланти или мост. 

Зъбен мост или имплант да изберем

За да решите как точно да подходите, е желателно да се вслушате в професионалните съвети на своя зъболекар, който ще Ви предложи най-доброто решение спрямо Вашия индивидуален случай и финансови възможности. Ще Ви запознае с всички предимства и недостатъци на отделните варианти, а Вие на свой ред ще прецените на кой да се спрете.

Нека сега кажем малко повече за така наречения “зъбен мост”, който е изключително използван метод в практиката на всеки стоматолог. С помощта на това решение успешно се заместват един или повече липсващи зъби, а с помощта на две, три и повече коронки се постига висока естетика. При моста можем да говорим за една доста достъпна цена, тъй като за разлика от импланта, вграждане в самия венец не се извършва. Последният на свой ред е подходящ за поставяне на мястото на преден зъб, като в случая резултатът е съвършен. 

В какво се състои поставянето им

В името на красивата ни усмивка повечето от нас са готови да инвестират значителна сума пари. Дори и да ни предстои поредица от болезнени процедури, сме готови да ги изтърпим, за да си възвърнем отново самочувствието, правейки навсякъде впечатление с ослепително белите си зъби. 

Поставянето на импланти е сложно лечение, което включва поредица от процедури през определен интервал от време. Протезирането (зъбният мост) от друга страна е една идея по-безболезнена процедура, която обаче няма да ни донесе толкова висока естетика, както имплантите. В същото време конструкцията на моста е стабилна, а изработката прецизна. 

Къде да открием добър зъболекар

Изборът на опитен и квалифициран стоматолог е първото нещо, върху което трябва да се замислите, когато дойде времето за поставяне на зъбен имплант или мост. Изберете център BulgariaDent и специалистите там, които ще Ви предложат:

  • Иновативни методи на лечение;
  • Качествени материали, използвани при всяко едно лечение;
  • Достъпни цени;
  • Отлични резултати.

Изберете най-добрите. Изберете денталното здраве!