Ако сте управител на хотел, ресторант, заведение, или друг тип бизнес, на който служителите Ви са изложени на пряка слънчева светлина през лятото, то тогава трябва да подсигурите работно облекло.

Представяме Ви лятно работно облекло, серия, предлагана от Bult.bg.

С какво се характеризира лятното работно облекло?

Когато създават летни костюми за работа, обикновено се опитват да осигурят максимално ниво на вентилация. Това е важно за поддържане на оптимален микроклимат. Дори при температура от 20-24 градуса, да не говорим за очевидната топлина, вероятността от прегряване е доста висока. Обръща се голямо внимание на отстраняването на влагата, тоест могат да се използват само „дишащи“ продукти. За работа на открито през лятото може да се използва камуфлажно облекло от плътни тъкани.

Също така си струва да се вземат предвид и следните фактори:

  • повишена устойчивост на износване (включително пране);
  • бои, които избледняват бавно на светлина;
  • минимално намачкване;
  • устойчивост на улавяне от части на оборудването и движещи се части на инструмента;
  • способността да издържат на специфичните фактори на определено производство;
  • хидрофобни качества (важни за работа на открито и на места, където се използва голямо количество вода).

От представената информация до този момент, смело можем да затвърдим, че изискванията и към лятното работно облекло не са никак малко. Вярно е, тези за зимния сезон са с повече изисквания, предимно включващи термални функции, но и през лятото облеклото трябва да подпомага на този, който го упоребява, да чувства комфорт и уют на работното си място.

Добрите работни дрехи за лятото са изработени от естествени материи, с малко включване на синтезирани нишки. Изобщо не трябва да правите без тях, защото това заплашва да влоши практическите качества. Запознавайки се с прегледите на продуктите, е необходимо да проверите тяхната степен на устойчивост на износване. Външният вид на летните гащеризони също трябва да бъде внимателно оценен. Много е важна леката свободна кройка, която предотвратява дискомфорта и сковаността на движенията.

ОЩЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО:  Важни съвети за започване на строителен обект