Якетата са универсална дреха в гардероба на всеки. Тази връхна дреха може да допълни и украси всяко облекло. За жените с големи форми подобно нещо е просто необходимост. То ще помогне за коригиране недостатъците на фигурата и ще придаде на цялото изображение по-стилно и необикновено излъчване. Най-важното е да изберете правилните макси якета, според повода.

Когато избирате яке, обърнете внимание на няколко фактора:

Дрехата трябва да приляга добре към фигурата, да не е стегната или да виси по тялото. При изпробването, раменете на продукта трябва да са на мястото си, тоест да не висят и да не дърпат към гърба.

Като цяло трябва да ви е удобно в такава връхна дреха. Отличен избор за едрите дами ще са удължените модели без ръкави. Те ще скрият широките бедра и ще балансира тежките рамене, както и визуално ще направят визията да изглежда по-слаба. Тези якета и макси палта стоят страхотно с панталони и поли. Те ще допълнят добре вечерната или ежедневна визия.

За спортно облекло е по-добре да изберете спортни макси якета. Такива модели няма да пречат на свободата в движенията и ще са удобни. И разбира се, има класическите модели, които ще са отличен избор за гардероба на бизнес дамите и романтични натури. Такъв модел умело ще подчертае талията и бюста и ще направи образа женствен.

Дамски якета с големи размери

Пролетните и есенните якета са незаменими дрехи за преходните сезони. Моделите макси якета с оригинален дизайн, визуално ще създадете уникален женски образ, дори да сте пълно момиче.

Класическият и един от любимите модели е коженото яке. Такова попълнение в гардероба, винаги е стилно и е универсално. То се комбинира с всяко облекло. За дамите с големи форми е добре да изберат кожени якета с вталена или права кройка, в тъмни нюанси. Сянката и кройката ще направят силуета да изглежда по-елегантен. Друг популярен модел е дъждобранът с подплатен полиестер. Тези връхни дрехи са практични и удобни. И благодарение на големия избор от стилове, може лесно да избирате, според личен вкус.

ОЩЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО:  Кога е подходящо да купите лаптоп на изплащане, препоръки от Plasico IT

Момичетата с наднормено тегло трябва да избират едноцветни макси якета, не по-дълги от средата на бедрото и без излишен декор. Последното е важно, за да не не се добавя излишен обем към силуета.

Дамите, след 40 години трябва да избират удължени модели макси палта.

Как да изберете макси палто?

И като заговорихме за палтото, то е важна част от дамския гардероб. Дамското палто придава топлина и комфорт в студените дни. Разнообразието от дизайни дава възможност да се избере елегантен и красив модел. Това ще подчертае достойнствата и ще направи външния вид изящен и романтичен, дори когато фигурата не е идеална.

Към избора на макси палто трябва да се подхожда отговорно и със специално внимание. В края на краищата това не е блуза, която се сменя всеки ден. Добре подбраното палто ще ви издържи с години.