Начало За душата Най-продаваните книги за 2017-та година

Най-продаваните книги за 2017-та година

 Най-продаваните книги за 2017-та до момента.

2169
0
biblioteka-knigi

biblioteka-knigiНай-продаваните книги за 2017-та година

 

Най-продаваните книги, ако въобще най-продавани може да опише уникалността на следващите книги, ще се опитаме да ви предложим в следващите редове. Доколко тези книги са нови, доколко са продавани или доколко ще ви харесат е въпрос на гледна точка. Но определено те са динамични, интересни и ще задържат вниманието ви с всяка една прелистена страница. Книгата е ‚прозорец към света“, колкото и тривиално да ви звучи, а тези са цели вселени, които ще ви се открият. Може би и затова стоят под категорията – най-продавани все пак!

 Най-продаваните книги за 2017-та до момента

Ще ни се да започнем с една книга, която разбуди любопитството ни не отдавна и дали е сред бестселърите, както ги наричат не ни е известно, но си заслужава четенето. Книгата е на Саша Гулд и се нарича „Градът на тайните“. Книгата е заинтригуваща със своята Венецианска романтика, със своята реалистично-фантастична острота, за реалния живот на така нареченото висше Венецианско общество. Тайните са много, мистиката е до последната страница на романа, а Саша Гулд много добре знае, как се пише една вълнуваща история. Така, че бестселър или не книгата е чудесно четиво за лятото. Препоръчваме ви да продължите поредицата, като прочетете и следващата книга на авторката „Ледено сърце“.

След, като се потопихме в мистериозния свят на Венеция, подземията, тайните и цената им, ни се ще да ви кажем малко и за „Тайният живот на дърветата“ от Петер Волебен. Книгата не само, че е бестселър и е сред най-продаваните книги за 2017-та, ами има един съвсем нов поглед над заобикалящата ни „жива“ природа. Авторът е лесовъд и по един много увлекателен начин ще ви въведе в „тайното общество“ на дърветата. Техния безшумен живот, като пазители на човешките тайни, бурни събития и обрати. Дърветата дишат, обичат се, отглеждат наследници, те са общество – просто четете със зяпнала уста и се дивите, колко много не знаете…

ОЩЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО:  Световната купа по сноуборд в Пампорово даде нов тласък на туризма у нас

cheta-kniga-sred-prirodataНавярно вече сте чували, а ако не сте много сте изпуснали,

за „душевната писателка“ на Изтока – Елчин Сафарли. Тази вълшебница на думите ще ви потопи в един чуден свят на женската душевност, по-фина и от шлифован диамант, чийто повърхност винаги е различна, от различните страни. Книгата „Ако ти знаеше“ е история за любов, за женското сърце, за промяната, но и за още много неща, които всяка една жена изпитва в живота си. Да бягаш не можеш, да се скриеш също, просто можеш да продължиш напред… Ако искате още „празник за сетивата“, продължете четенето с друга книга на авторката – „Ти ми беше обещан“.

Продължаваме най-продаваните книги за 2017-та с Франсеск Миралес и книгата му „Любов с малки букви“. Тази книга ще ви грабне, ще ви увлече из улиците на магична Барселона и ще ви напомни, че забравената любов, никога всъщност не се забравя, а само чака моментът, когато отново да ви връхлети. В книгата има обрати, много динамика и една котка, която като един умел разказвач сякаш дирижира събитията. Уникална книга и заслужен бестселър не само в Испания, но и в цял свят.

Ако искате едно малко по-различно четиво, заложете на книгата „Тайните на Япония за дълъг и щастлив живот“. Нейни автори са Франсеск Миралес и Ектор Гарсия. Самата книга е нишката, която ще ви въведе в света на „икигай“ – един свят на японските дълголетници на остров Окинава и техните истории за дълъг и щастлив живот. В един момент нашия забързан и материален свят ще се разруши пред очите ви и ще видите в живота, нещо ново и различно!

ОЩЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО:  Пътешествието, като начин на живот и някои окриляващи мисли за това

cvete-vurhu-knigaСега сред най-продаваните книги за 2017-та ви предлагаме…

уникалната британска писателка Джоджо Мойс и книгите й – „Аз преди теб“, както и продължението „След теб“. Макар и филма да направи книгата доста комерсиална, самата история си остава майсторски разказана и за тези, чийто фантазии продължават пътят на героинята Лу, сега всичко ще се изясни донякъде, така че четете.

Най-продаваните книги за 2017-та продължаваме с Ървин Ялом  и „Мимолетни създания“. Тук историите са напълно реални, а психиатъра Ялом умело ни води през човешките страдания, страха, мимолетността на живота и най-големият ни страх – да го изгубим. Едно много напрегнато, поучително и атрактивно четиво, за всеки обичащ да нищи човешката психика и нагласи. Завършваме предложенията си за най-продаваните книги за 2017-та с уникалния роман и световен бестселър на Йорген Бреке – „Където злото властва“. Тази книга, просто трябва да бъде прочетена, защото да се опише не може. Приятно четене през зимата от нас и има още много, какво да откриете от света на книгите, защото е необятен.