Корейска козметика

Кожата на лицето ни се сблъсква с множество проблеми. Някои се появяват с възрастта, други се зараждат от климатични фактори, а трети са на генетична основа.

Това, което трябва да знаем за кожата на лицето е, че не трябва да се стремим да изглежда единствено безупречна, а наистина да бъде здрава, хидратирана и отпочинала.

Кожата на лицето, като всяка друга част на тялото се нуждае от натурални съставки, витамини и минерали, за да поддържа своята еластичност, озаряване и естествена красота.

Когато структурата й е накърнена, започват да се появяват различни проблеми – някои стават дехидратирани, а други подпухнали.

За щастие на дамите, съществува продукт, който се бори успешно с изтощената околоочна област, а именно – пачовете за очи.

В следващите няколко параграфа ще поясним как и защо е добре да използваме пачове, защо е препоръчителна при изтощена кожа и какви ще бъдат ефектите след употреба.

Накратко за пачовете

Пачовете са напоени с различни естествени съставки и натурални есенции, които подпомагат регенерирането на кожата.

Те са леки, направени във формата на контур и се прикрепят под очите. Не оставят след от употреба и могат да присъстват към ежедневната рутина за кожата.

Защо и как да използваме пачове?

Този вид хидратация и подхранване на кожата е изключително популярен, както на изток, така и на запад.

С тези малки процедури, които траят не повече от  15-20 минути на ден можете да върнете естествената еластичност на кожата в рамките на няколко седмици. Разбира се, ефект ще усетите още след първите няколко процедури, а кожата ще изглежда гладка, хидратирана и стегната.

Можете да разгледате селекцията от различни видове пачове за очи на LovelyMe Bulgaria като кликнете върху следващото изображение.

Друга причина защо да се използват е фактът, че те са напоени с натурални съставки, витамини и масла. Компаниите произвеждащи пачове държат на естествените есенции и това прави продуктите толкова ефективни, а и атрактивни.

Относно това как да използваме пачовете, то процедурата е следната. Можете да ги включите към сутрешното измиване и подготвяне на кожата.

След като изчистите кожата на лицето си, можете да вземете два пача от кутията с пригодената за това шпатула, да ги поставите на правилните места, да продължите с подготовката за деня си, а след около 15 минути да ги премахнете. Толкова е лесно!

Да обобщим

Пачовете са перфектната причина да пробвате един алтернативен метод за повишаване на еластичността на подпухналата кожа около очите, да я хидратирате, за да изглежда сияеща и гладка.

Различните видове пачове съдържат съставки като Агаве, черни перли, златни частици, екстракти от лайка, кипарис, розова вода и други.

Изберете най-доброто за себе си и решете проблема с подпухналата кожа около очите.