СПОДЕЛИ

Подаръчни кошници Блума – чудесна идея за приятна изненада на бизнес партньор, приятел, на човек, който има даден юбилей, повод, или просто за човек, който желаете да изненадате приятно.

Защо точно подаръчни кошници  и с какво този тип подаръци се отличават от традиционните? Именно на този въпрос ще дадем оговорите в следващите няколко реда…

Но нека преди това Ви разкрием малко повече детайли за Блума. Blooma е компания, която е основана със семейни ценности и желание за предоставяне на handmade подаръци за специални случаи.

Качество, отдаденост, ефект „УОУ“, с тези три думи можем да характеризираме Blooma.

Едва ли има някой от Вас, който да не се е впечатлявал, виждайки в куриерски фирми подаръчни кошници, очакващи своя получател. Ние, екипът на Шарена Черга често виждаме и винаги „ахваме“ и се захлсваме по тези кошници.

Изборът на точен подарък не е никак лесно начинание и често, в стремежите и желанията да подсигурим подарък, който най-много би се харесал, допускаме грешки.

Например, често подаряваме парфюми, книги, но те са от типа подаръци, които са традиционни и не впечатляват с особено внимание. Друго си е  когато предоставите нещо различно, креативно, оригинално под формата на подарък. Ефектът „wow“, за който все повече се говори би бил постигнат именно с подаръци, като тези, предоставени от Блума. В сайтът на компанията можете да се ориентирате и по „най-популярните“ кошници, каквато е „кошница Империал“, характеризираща се с това, че съдържа избрани топ продукти, като шампанско, черен шоколад, кутия капучино и други добре изглеждащи и изключително вкусни продукти.

Ако желаете да кажете „ОБИЧАМ ТЕ“ на половинката си по по-различен начин, то тогава е добре да насочите вниманието си към подарък „Розово сърце“ или подарък „Мече Барли“.

Вярваме, че с настоящата статия сме Ви впечатлили и сме Ви дали на разположение още няколко идеи, чрез които ще можете да направите уникални подаръци, подаръци, по които получателят да остане изключително приятно очарован.