СПОДЕЛИ

Вградените мебели са обещаващ пазарен сегмент и любима област за дизайнерите. Ако все още не сте поръчали вградени мебели във Вашият дом, то  трябва да знаете всички предимства на такова решение.

Вградените мебели имат редица положителни характеристики, които го отличават от традиционните шкафовете. Струва си да се обясни, че стените  и понякога таванът на стаята служат като опора, което е предпоставка за пространсво. А всички знаем, че новото строителство е с доста малки по площ стаи. Следователно материалите за производството на такива мебели изискват значително по-малко ресурси, което автоматично означава, че това намалява цената на вградените мебели.

Друго предимство е рационалното използване на пространството, както по-горе споменахме. Вградените мебели са прикрепени към стените, така че не се образуват пропуски. В малък апартамент всеки квадратен сантиметър е ценен, а вградените мебели най-добре отчитат това.

Има недостатъци на вградените мебели. По-специално е необходимо да се направи по поръчка, тъй като оформлението на всеки интериор е индивидуално. Тя е по-дълга и по-трудна. В резултат обаче получавате ексклузивни мебели за вашия апартамент, напълно адаптирани към вашите нужди.

Друг недостатък е по-съществен. Вградените мебели не могат да бъдат взети със себе си при преместване или преместване на друго място, ако искате да промените интериора. Като правило, инсталиран веднъж, той заема своето място през целия период на работа.

 

Вградени мебели се предлагат от много мебелни компании в България. Всеки от Вас има избор, при това огромен.

За да Ви е улеснено пазаруването, трябва да знаете, че често дадена компания предлага гами с мебели, позволяващи да се вграждат. С други думи, за да сте наясно или да получите повече информация, най-добре да се консултирате с мебелен експерт.

Например, ако сте решили да разгледате модулните мебели от Мебелисто, то след като разгледате каталогът, можете да се консултирате. Ще Ви бъде разяснено кои точно мебели са подходящи за вграждане, и кои не.