СПОДЕЛИ

Ако сте на почивка или в командировка в София, то е време да помислите за посещение на квалитетен ресторант.

Ресторанти в София има много, но не всички са добри, както и не навсякъде предлагат специалитети, които да Ви впечатлят, такива, които бихте желали да опитате.

Именно и поради тази причина Ви препоръчваме да посетите ресторант OLIVE’SEA. Той ще Ви изуми с изключително любезен и отзивчив персонал, с кулинарни въшебства, както и с морски деликатеси, които са много полезни.

Веднъж опитали специалитетите на ресторанта, почти сигурно е , че ще пожелаете да сторите това отново и отново.  Каква е тайната на превъзходния вкус? Всъщност тайните са две: Сръчните ръце на опитните майстори готвачи и изключително пресните продукти – било то морски дарове или сезонни плодове и зеленчуци. Доставчиците донасят  донасят рибата и останалите морски дарове пресни. А плодовете и зеленчуците преминават през индивидуален чек-контрол преди приемането им. Това гарантира удивителния вкус, който прави ястията ни наистина уникални.

Готвачите на ресторанта знаят точните пропорции на всяка съставка, билка и аромат, за да създадат истински вкусов шедьовър, какъвто не бихте могли да сготвите у дома. Действително изборът на ресторанти в София може да е много голям, но ресторант Olive’Sea е сред най-предпочитаните в столицата, благодарение на съвместната и неуморна работа на целия екип. Ако все още не сте влизали в нашия ресторант, посветен на средиземноморската кухня, Ви каним най-сърдечно да ни посетите и да се убедите в нашето превъзходство от личен опит.

Впечатлихме ли ви? Готови ли сте да направите своята резервация?

Екипът на Шарена Черга оставя на Ваше разположение данните за обратна връзка на ресторанта, за да Ви спестим време  в търсене на телефони за резервация:

Можете да резервирате маса чрез телефон: 0882-444-137