СПОДЕЛИ

 

Всяко момиче носи портмоне със себе си навсякъде, дамската чанта също не е изключение, а понякога тя е заместена от раница. Какъвто и да е типа, трябва постоянно да съдържа неща, които са от първа необходимост. Кои са те и как да изберете своите модели Раници, научете сега.

Какво трябва да има в дамската раница

  1. Мокри кърпички

Това нещо е необходимо по всяко време, защото никой не знае кога се замърсявате. Един пакет ще е напълно достатъчен.

  1. Портфейл с пари и карти

Разбира се, никъде не бива да тръгвате, без финанси. Дори да става дума за посещение във фитнес залата, на пикник или на обичайна разходка. Те обаче трябва да са спретнато сгънати в стилен портфейл.

  1. Гребен

Гребенът ще ви е от полза, за да поставите косата си в ред по всяко време. Ето защо носете гребен с огледало. Удобно и практично съчетание от четка, прибираща се в огледало може да поместите, както в раница, така и във всяка дамска чанта.

  1. Компактна пудра

С помощта на компактната кутия с пудра може да коригирате грима си по всяко време. И огледалото е полезно във всяка ситуация.

  1. Пила за нокти

Ако счупите нокът на полето или в планината, тогава с пилата за нокти може да спасите маникюра си. Никога не я изваждайте от чантата или раницата си.

  1. Парфюм

Любимият ви парфюм трябва да ви придружава навсякъде. По всяко време можете да засилите аромата с него.

  1. Средства за лична хигиена

Това са онези дамски атрибути, без които никоя жена не може в критичните дни от месеца. Поставете в своята раница онези от тях, които използвате. Никой не знае, понякога цикълът може да се обърка.

  1. Писалка и тетрадка

Винаги може да записвате важна информация. Разбира се, чудесна алтернатива са и съвременните джаджи като мобилния телефон, таблет или друго устройство, но кой би отрекъл, че стария помощник дневника няма да е също от полза.

  1. Мини аптечка за първа помощ

Винаги носете със себе си определени хапчета и лепенки. Те трябва да са обичайните присъстващи в раницата за, където и да е стегната тя. Благодарение на такива елементи, винаги ще бъдете напълно оборудвани.

  1. Газов спрей

За съжаление в нашия свят има много натрапници. С помощта на газов спрей може да се предпазите от маниак или разбойник.

Сега, когато знаете, колко много важни неща трябва да носите със себе си, изберете подходящата раница от Зое.