СПОДЕЛИ

Едва ли има мъж, който с напредването на възрастта, да не желае да е все по-активен в леголото. Съществуват много храни и напитки, които подобряват, както желанието, така и половата мощ.

Представяме Ви ня колко храни и напитки, които вярваме, че ще Ви бъдат полезни, в случай, че изпитвате затруднения в малките часове на денонощието, когато сте с интимен партньор.

Консумацията на кафе – Каквото и да си говорим, кафето подобрява кръвообращението и действа освежаващо, ободряващо. Нещо повече, то спомага за по-продължителен полов акт.

Свинското месо е второто ни предложение за по-добро изживяване с половинката си. Естествено, съветите, какот сами се досещате, са предназначени за мъжете.

Наличието на витамин В1 го прави ценно за организма.

Червено вино

Освен за полова мощ, червеното вино ще Ви помогне и за по-романтична обстановка. Ако кажем, че преди самия акт вечеряте и сервирате чаша червено вино на дамата, то съвсем няма да сбъркаме, ако заявим, че това е предпоставка за бурен и запомнящ се … знаете. Полов контакт.

Научно доказано е, че виното действа като виагра, а причината се крие в наличието на азотен оксид. Неговите свойства са отпускане и разширяване на артериите, което увеличава притока на кръв към орпганите.

Чесън и лук

Тези храни съдържат алицин, който също като при виното, подорбява кръвообращението и притокът на кръв към важните човешки органи.

Е, трябва да се внимава, тъй като лукът и чесънът могат да отблъснат половинката Ви, ако тя усети, че сте консумирали такава храна, затова, експерти съветват да консумирате с мярка и поотрано, например два часа преди срещата.

Боровинките и касиса също са полезни

Дребните безкостилкови плодове са последните храни, които намират място в нашата класация. Боровинките спокойно можем да ги наредим в категорията Суперхрани.

Ако имате затруднения с ерекцията и не сте уверени по време на полов контакт, то можете да потърсите и специализирани решения, т.е. лекарствени продукти. Циалис е добро решение, но го закупете само след консултация с личния лекар.