DCIM100MEDIADJI_0087.JPG

Язовир  Логодаж

Язовир Стойковци се намира на 1км от село Логодаж. Той е най-големият водоем в Благоевградския регион. На него има добри условия за любителски риболов, воден туризъм и отдих. Във водите му могат да се хванат толстолоб, шаран, бял амур, сом и други.
 
Язовир Логодаж – мястото, което се превърна за предпочитано за рибари от цялата страна, предимно от София, Благоевград, Симитли и околните населени места.
 

На язовир Логодаж може да се практикува всякакъв вид риболов, разнообразието в това отношение е голямо. Има изобилие на най-различни видове риби и това прави риболова изключително емоционален, приятен, запомнящ се във времето.

Не е тайна, че именно на този язовир рибари са хванли най-добрите си риби, и като визия, и като маса. За това свидетелстват и хилядите снимки на рибари със своите трофеи.

Струва си да разгледате и статията ни за язовир Калин, но имайте предвид, че той не е за риболов!

В близост са селата Зелен дол, Селище, а язовирът е в близост и до границата ни със Северна Македония. Споделяме това с Вас, тъй като можете да съчетаете посещение в Делчево и риболов, но ще ви трябват поне два дни, а най-добре цяла седмица!
 
#Зелендол #Логодаж #Селище
Много близо е до #Благоевград и изключително лесно се стига до него.
#риболов #България #bulgria #нариба #наслука #язовири #бгязовири #язовирите #ЯзовиривБългария #dzhunev #dzhunevphotography
Язовир „Стойковци“ – село Логодаж от дрон

Язовир „Стойковци“ – село Логодаж от дрон

Ново видео от март 2024 година:

ОЩЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО:  Дойран и Дойранското езеро, което се намира между Гърция и Северна Македония