Сигурно често сте си мислили, кои парфюми предпочитат Вашите приятели, близки, познати, че дори и непознати.
В настоящата статия ще Ви представим информация за това, кои парфюми биват предпочитани от българските потребители, пазаруващи онлайн.

Тук е мястото да споменме, че извадката е взета от сайтът за парфюми www.parfium.bg – един от лидерите по продажби на подобен тип стока онлайн.
И така, зимата отминава, предстоят пролетните и летни дни.
Сигурни сме, че повечето от Вас пазаруват, без значение какво, парфюми, гуми за колата, дори техника, когато видят , че близки и приятели са купили подобни.
Именно и поради тази причина насочваме вниманието към някой от популярните парфюми в България, т.е. тези, които най-много се търсят от българската аудитория.
Започваме с Thierry Mugler Alien парфюм за жени без опаковка EDP. Безпорно това са едни от любимите аромати на българките и са предназначени за топлите месеци на годината.

Интуицията на създателя, която е безмилостен стремеж към нови хоризонти и е пълна с парадокси, кара родните красавици да се почувстват и разкрият в пълна степен своята женственост.

Alien e мистичен чужденец, който слиза на земята сякаш, за да се превърне в тайната силна на женската същност и неин постоянен аксесоар.

На родния пазар, парфюмът се появява към 2010 година и от тогава наистина е сред най-предпочитаните. Нотките, които съдържа са индийски жасмин, дървесни акорди, топъл бял кехлибар, съставки, които представят женската красота на нежната дама.

Вторият аромат, който много поръчват българките, това е Versace Crystal Noir. Той е символ на богатство, разкош, лукс и власт. Предпочита се от заможните, изисканите и елегантни дами, които желаят да подчертаят своята същност.

ОЩЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО:  Село Стоб и Стобските пирамиди

Versace Versus Blue Jeans парфюм за мъже EDT. Време е да помислим и за мъжете, въпреки че тук е мястото да споменем, че и дамите си падат по мъжки парфюми.
Този парфюм е един от най-предпочитаните за летните месеци от мъжете. На пазара е лансиран още през далечната 1994 година и от тогава е, както казват младежите „топ“.

Определя се като парфюм, подчертаващ мъжествеността, безгрижността и енергичността на съвременният мъж. Пленяващ и завладяващ, с него лесно можете да спечелите всяка жена.

Сред другите любими на българските мъже аромати са Trussardi My Land, Paco Rabanne Invictus, Dsquared He Wood и други.
Вярваме, че настоящата статия ще Ви бъде полезна и смятаме, че ще помогне на тези от Вас, които се колебаят кой парфюм да изберат. Ако си закупите един от изброените по-горе аромати, то трябва да знаете следното:
1. Парфюмът е доказано добър, тъй като е направена извадка и мненията на много българи са положителни.
2. Парфюмът ще плени половинката Ви.
3. Марката, тъй като всички изброени по-горе, са на световни брандове, ще Ви дари с ухание, при това дълготрайно.

Е, уважаеми читатели, вече имате предложение за парфюм, остава само да се насочите към някой онлайн магазин, нашият съвет, естествено е да посетите www.parfium.bg, и да „напълните“ електронната кошница. Останалото го знаете, почти всеки електронен магазни за парфюми ще обработи вашата поръчка и точно след 24 часа ще имате в ръцете си марков, модерен и добре ухаещ парфюм.