СПОДЕЛИ

SEO оптиизация на Джумла сайт зависи изцяло от над 200 фактора за класиране, използвани от Google. Това е огромно количество знания. Но, както всичко останало, само 20% от тези фактори допринасят за цялостното класиране на вашия сайт. Това ще разгледаме в ръководството.

Джумла е система за управление на съдържанието, която е особено популярна при уеб разработчиците. Тя заема водеща позиция в класацията на популярните CMS системи, тъй като ви позволява лесно да създавате сайтове с широка функционалност и успешно да ги развивате.

Практическо ръководство за администратори: CMS-Joomla

Стратегията за популяризиране на ресурсите на това ядро ​​се различава малко от общоприетата, но все пак има функции, които трябва да се вземат предвид при извършване на работа по оптимизация.

Всеки собственик на ресурси разбира колко важна е позицията на сайта в резултатите от търсенето. Тя влияе на посещаемостта, преобразуването, възвръщаемостта на разходите, инвестирани в създаването и поддръжката, и в резултат на това рентабилността на интернет проекта. Невъзможно е да получите желания резултат без да извършвате дейности за SEO оптимизация.

Персонализиране на Joomla SEO настройки

За да се достигнат челните позиции при екстрадирането, трябва да се предприеме цял комплекс от мерки. За да направите това, можете да използвате вградените инструменти на системата и да зададете някои параметри.

  1. Активиране на удобни за търсене URL адреси (SEF URL)

 

 

Статията продължава тук