Сигурни сме, че повечето от Вас знаят, че промяната на спалния комплект може да донесе до нови настроения в нашият дом, т.е. с малко пари може да се направи цялостна промяна на визията на нашата спалня.

Спалните комплекти, които се предлагат от мебели Арена са предпочитани от много клиенти, най-често при смяната на сезоните. Например, предстои пролетта и често клиентите търсят пролетни нюанси за спалнята си. Естествено, това е само пример. В тази статия ще Ви запознаем с един спален комплект, наименован „Дубай“, който със сигурност ще Ви впечатли.

На снимката по-горе ясно се виждат елементите на този спален комплект, като впечатление прави стилното съчетание и доброто съчетание на цветове. Този комплект представлява модулна система, в която са интегрирани 16 различни модула. Любопитно е да се спомене, че всеки от тези шестнадесет модула може да бъде комбириран в зависимост от предпочитанията и настроението. Модулът за легло може да бъде използван в съчетание с различни видове матраци, като всичко това се уточнява предварително с представители на Мебели Арена. Този спален комплект е  с базова цена 945 лева, но самата цена може да претърпи промени, в зависимост от допълнителни изисквания от страна на клиента.

Поръчката е лесна, може да се направи дори по телефон. За улеснение на Вас, читателите на Шарена Черга оставяме актуален телефон за консултации, въпроси, поръчки от мебели Арена: 0879 971 722.

Изборът на спален комплект не е много лесна задача, но пък всяка домакиня знае, че за кофморт и домашен уют поне на няколко години по веднъж е добре да се сменя дизайна, разположението на мебелите, както и другите спални елементи.

ОЩЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО:  Гергьовден – стар обичан и тачен български обичай

Спален комплект Дубай е един от скъпите, но изискани такива. Можете да разгледате и другите продукти, посещавайки сайта mebeliarena.bg. Цените започват от около 100 лева, а продуктите  и обслужването, сами ще се уверите, че са на световно ниво, т.е. поръчвайки от Мебели Арена Вие получавате високо качество, отлично обслужване, бърза и експедитивна доставка.