Unboxing на очила за продължителна работа с компютър, поръчани от BetterVision.bg – онлайн магазин за слънчеви и диоптрични очила, рамки и аксесоари.

Продължителната работа с компютър натоварва сериозно очите, води до главоболие, дискомфорт, неудобство и отпадналост.

Именно поради изредените причини реших да си поръчам очила за работа с компютър, или по-специално предпазни такива, които имат механизми за защита от вредните лъчения. Всеки екран излъчва, и смело можем да кажем, че всеки екран води до натоварване на очите, въпросът е колко биват натоварвани те?

Нека Ви кажа, аз работя по 12 часа на ден зад екрани. Почивам си, но и често се отплесвам. Сигурно и Вие ще се припознаете зад тези думи.

Отплесвам се, става ми гадно, зарязвам всичко и отивам на разходка. Сега реших да опитам, поръчвайки си очила от BetterVision.bg, дали те ще подпомогнат състоянието ми, при продължителна работа с компютър.
Признавам си, имам големи очаквания. Вярвам, че ще ми мине главоболието.

И така, направих този т.нар. unboxing, за да видите на какви очила за работа с компютър се спрях, те са в ретро стил, както и да видите как пристигат от онлайн магазин, какво получавате в комплекта и т.н.

Докато отварях и тествах очилата, искам да знаете, че останах приятно изненадан. Очилата са удобни, леки, с интересен стил!

Какво представляват очилата за компютър против синя светлина?

Очилата за компютър имат специални стъкла, които блокират вредната синя светлина излъчвана от всички видове монитори. Професионалните стъкла за очила имат покритие, разработено за хора, които прекарват много време на закрито и са изложени на синьо-виолетова и LED светлина на цифрови устройства като смартфони, телевизори, таблети, компютри и офис луминисцентно осветление.

ОЩЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО:  Роднински връзки - кой кой е в семейството

Едни от най-добрите стъкла са изработени от висококачествения CR39 материал и блокират 40% от Синята светлина в спектъра 430nm – 450nm и 100% от Blue Light при 410nm. Това гарантира добро и пълноцветно виждане на всички цветове и същевременно безкомпромисна защита за Вашите очи. За допълнителна защита и комфорт качествените стъкла за очила имат добавен филтър за защита от слънчевите лъчи – UV400. Това е нужно, защото всеки има нужда от почивка по време на работния ден и може да излезе навън носейки любимите си компютърни очила и да бъде защитен от най- вредните слънчеви лъчи

Приятно гледане и не пропускайте да споделите видеото с приятели. А ако се абонирате за канала Шарена Черга, то ще допринесете за неговото развитие, за развитието на неща, полезни, свързани със здраве, пътувания, и най-вече с България!

Отиват ли ми? Коментирай и можеш да спечелиш …