Днес, уважаеми читатели на Шарена Черга ще Ви представим някои от най-поръчваните трапезни комплекти, както и ще Ви споделим впечатления от моделите, които избират онлайн потребителите.

Преди да започнем с каквото и да било, трябва да отчетем, че пазарът в мебелния сектор у нас е огромен, което е истинска радост за потребителите, пазаруващи онлайн. Радост в две направления – и като избор, и като цени.

И така, чудесен трапезен комплект можете да закупите за сумата от около 1000 лева, като в нея можете да се вместите с четири стола и трапезна маса в изискан стил и визия.

И така, ето и някои от моделите, които българските потребители често поръчват:

Комплект БЕЛЛА, който включва включва Маса Белла и  6 броя столове.

Масата и столовете са произведени от висококачествен буков материал и фурнирован МДФ.

Предлага се в различни цветове байцове от каталога на Сирка.

Любопитно е да отбележим, че този комплект би отивал на всеки тип кухня. Столовете са удобни, здрави и добре изглеждащи.

Стойността на целия комплект варира между 900 и 1000 лева.

Друг тип трапезни комплекит, който е предназначен за по-заможните семейства у нас, това е Трапезен комплект Lord White.

Както сами можете да се уверите от снимката, по-горе, този комплект се състои от столове с модерна визия, предимно в черен цвят, и маса, отново модерна и масивна, в бял цвят. Самото цветово съотношение пасва на всяка кухня.

Масата е разтегателна, удобна за ползване и създава изключително приятна атмосфера.

Третият комплект, който също бива поръчван, това е Трапезен комплект Alvaro, който варира от 500 до 800 лева.

Ето и как изглежда той:

Любопитно е да споменем, че за разлика от предишните комплекти, този включва общо 6 броя столове и маса. Мебелите са масивни, здрави и с изчистен дизайн.

Цвят: Венге и бежова дамаска

Както сами можете да се уверите, по-горе бяха представени три типа мебели, подходящи за съответния клас потребител – едните луксозни, подходящи за основното жилище, други – за вилата, например, където обзавеждането винаги е било базово, но за сметка на това здраво.

Който и тип трапезни мебели да изберете, трябва да знаете, че магазин mebelenbazar.bg предлага огромно разнообразие, на атрактивни цени.