Днес ще разкажем подробно за бизнес хотелите в София и по-специално ще обърнем внимание на това, какво да гледате, когато избирате бизнес хотел, както и как да наемете такъв за бизнес събитие.

Надяваме се, че съветите ще Ви бъдат изключително полезни и си даваме сметка, че не един или два са факторите, на които да обърнем сериозно внимание, затова Ви пожелаваме приятно четене.

Ако Вие сте асистент по оргтанизационни дейности, човекът, на който управителят  е поверил задачата да подберете правилното място за предстоящо бизнес събитие, то тогава тази статия ще Ви помогне.

Бизнес хотелът трябва да разполага с всичко необходимо за провеждане на семинар. Като се започне от добре оборудвана конферентна зала и се стигне до евентуалното настаняване, в случай че събитието е по-дълго от един ден.

Естествено, ние, екипът на Шарена Черга в края на самата статия ще направим нашето предложение за бизнес  хотел, но преди това, нека ясно Ви споделим акцентите, най-важното, което трябва да знаете, за да не подведете управителите си.

Най-важните съвети, при избор на бизнес хотел:

  • Добре оборудвана конферентна зала
  • Добра локация – удобна за настаняване на хора от цялата страна.
  • Кетеринг
  • Приветлив външен вид
  • Качествено обслужване
  • По възможност да има възможност и за релакс, СПА център, басейн, в случай, че остане време, гостите да се възползват от удобства.
  • други.

Цената, тъй като нея не сме споменали, също играе ключова роля при търсенето на бизнес хотел за дадено събитие. Тук е мястото да кажем, че трябва да определите бюджет, или да вземете повече от две оферти от различни хотели, хотели с различни категоризации, и когато дойде времето за плануване на бюджет, да можете да се вместите в него.

ОЩЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО:  Скулптура на Александър Велики в Морската градина в Аспровалта

Както по-горе бяхме споменали, ето и нашето предложение за бизнес хотел, от който ще се възхитите: Olives City Hotel. Не го препоръчваме само поради причината, че е с отличие БИЗНЕС ХОТЕЛ НА ГОДИНАТА за 2016 година, а поради простата причина, че притежава всичко необходимо за незабравимо изживяване, съчетано с добре свършена работа.