СПОДЕЛИ

Топ 3 ресторанта в Пловдив

Ако приемем, че се намирате в прелестен и магичествен град Пловдив, но се колебаете къде да вечеряте, то със сигурност се нуждаете от изискан ресторант, но по-точно казано, от препоръка, благодарение на която да се насочите и да прекарате чудесно вечерта.

В настоящата статия, ние, екипът на SharenaChergaCom сме подбрали три от най-добрите изискани заведения в Пловдив, като вярваме, че поне един от трите ще Ви грабне, ще Ви впечатли и ще го посетите отново.

Първото предложение е да посетите ресторант Хеброс. Той се намира в едноимения хотел, разположен в подножието на Стария град. Любопитно е да споменем, че се намира във възрожденска къща-паметник на културата.

Характерно за ресторанта е, че се отличава с изключително вкусна кулинария, висока класа, и на обслужване, и на продукти и като цяло заслужено намира челно място в класацията ни.

От Страия град се пренасяме към Централна градска част на град Пловдив, където Ви очаква ресторант Smokini.
Новият приключенски ресторант ще Ви впечатли, без значение колко претенциозен сте.

Сигурно Ви вправи впечатление интериорът на ресторанта. Той е съчетан от груб, индустриален дизайн, в съчетание с винтидж усещане. Лятната тераса при слънчевите дни е прекрасна и гледката, която се открива, показва чарът на емблематичната улица Отец Паисий.

Очакват Ви уникални специалитети, храна, висококачествено сготвена, както от българската традиционна кухня, така и от международната такава.

Третият ресторант, който желаем да Ви препоръчаме, това е Ресторант „Стария Пловдив“.


Приятна обстановка, богато обедно меню, приятната, просторна тераса си струва също да бъде видяна.
По отношение на обслужването, можем смело да заявим, че е добро, бързо обработва поръчките и е любезно.

В обобщение на написаното можем да кажем, че вече имате три решения за хранене, в случай, че сте планували почивката си в град Пловдив.
Важно е да добавим, че и трите ресторанта, посочени по-горе са подходящи за семейни тържества, корпоративни срещи, роднински срещи, сватби, кръщенета и други.