Ремонтът на частни къщи и вили с всякаква сложност е специалност на компанията АкваЕМ. Ремонтираме селски къщи, вили и ниски градски къщи. Ние ще извършим ремонтни работи до ключ на достъпни цени: от избора и доставката на материали до предоставянето на клиента с готов резултат с гаранция. Ето още един плюс за вас: нашите специалисти ще разработят дизайнерски проект с отстъпка.

Ние ще извършим ремонт в къщата в съответствие с вашите желания и договорени условия. Можете да ни поверите както елитно съоръжение, така и бюджетно. Във всеки случай ще предложим най -доброто решение по отношение на цена и естетика. Занимаваме се с вътрешни ремонти.

За сметка на ремонтните екипи на „АкваЕМ“ – десетки доволни клиенти. Ремонтираме едноетажни, двуетажни, тавански частни къщи, вили. Приемаме поръчки от жители и предприятия в София, София област.

Ремонт на частна къща с реконструкция

 • разрушаване и монтаж на вътрешни и зониращи прегради;
 • комбиниране на коридора със съседната стая;
 • комбиниране на кухня и хол;
 • преустройство на тавански помещения и мазета;
 • създаване на допълнителна баня с вход от спалнята;
 • разделяне на големи стаи: създаване на допълнителна спалня, съблекалня,
 • офис, зона за отдих, библиотека и др.
 • прехвърляне на отвори на врати и прозорци.

Ремонт на къща, вила без преустройство

 • подмяна на комунални услуги: канализация, водоснабдяване, отопление, вентилация, електрическо окабеляване;
 • подмяна на прозорци, вътрешни и външни врати;
 • покривни работи: основен или частичен ремонт, изолация, шум, вятърна и хидроизолация;
 • възстановяване на фасадата;
 • монтаж и свързване на водопроводно оборудване;
 • грубо и окончателно довършване на пода, тавани, стени, нанасяне на покрития: боя, мазилка, тапети и др.

Икономичен ремонт на частна къща

 

За да не се окаже, че цената на ремонта е повече от цената на самото жилище, моля, свържете се с компанията АкваЕМ. Ще предложим бюджетни опции за ремонтни работи, които ще ви позволят да подредите дома си, да оборудвате комфорт за години напред.

ОЩЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО:  Есенно включване от Благоевград

Ако поръчате ремонт на икономичен сегмент в къща или вила, това не означава, че резултатът ще бъде с ниско качество. Това означава, че прилагаме стандартни решения, доказали своята надеждност, ще използваме естетични и издръжливи, но не и първокласни материали. Ще им осигурим 15% отстъпка.

Елитен ремонт на къщи и вили

 

Ремонтът на VIP ниво се различава от обичайния по няколко начина. Първо, задължително се извършва според дизайна на проекта и с авторския надзор. На второ място, се използват скъпи материали, понякога изключителни. За да работите с тях, се нуждаете от специални умения, а понякога и от специфичен инструмент. Трето, необходимо е да се внедрят сложни технически решения, да се промени функционалното предназначение на помещенията.

Доверете ни елитен ремонт във вила, частна къща или селска къща! Дългогодишният ни опит в изпълнението на подобни проекти в София и София област е вашата увереност, че ще останете доволни от резултата и няма да се отегчите с довършването дори след много години.

 

Нашата специализация и подход към работата

Ремонтът на къщи и вили в София и София област е едно от основните направления в работата на нашата компания. Ще обновим вашата селска къща или градска къща. Можем да направим основен ремонт или козметичен, частичен или до ключ. Всяка сложност и различни бюджетни опции – ние ще намерим индивидуален подход към вашата задача.

Ние предоставяме услуги за ремонт официално, тоест сключваме договор. Към него ще бъде приложен прогнозен лист. Това означава, че първоначално можете ясно да разберете колко и за какво плащате, планирайте разходите. Не сме упълномощени да променяме този документ без ваше знание.

Тъй като цялостният ремонт на дома ще отнеме повече от един или два дни, можете да плащате за нашата работа поетапно. Ние също така предварително ще съгласуваме този момент с вас и ще посочим в договора. Не препоръчваме да принуждавате процеса изкуствено, за да не повредите качеството. Реално обаче ще преценим сроковете и ще ги спазим.

ОЩЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО:  Църквата "Света Богородица" - град Дупница

Ремонт на частна къща до ключ в София

Ще направим ремонт до ключ на частна къща с високо качество и в срок. Искате ли да актуализирате интериора на домашните помещения, да промените стила, с една дума, да внесете външния блясък? В този случай ние ви предлагаме козметични ремонтни услуги. Извършва се в най -кратки срокове, тъй като няма нужда да се занимавате с инженерни комуникации и преустройство.

Ако обаче се наложи по -щателен ремонт – със смяна на тръби, водопровод, електричество, монтаж и демонтаж на прегради, както и с промени в оформлението, фасадата и покривните работи – ще се радваме да извършим основен или дизайнерско обновяване на къщата.

В нашата компания работят специалисти от тясна специализация и всеки от тях (от дърводелец до бояджия-мазилка) отговорно решава проблемите на своя сайт. Ясното планиране и координиране на действията ще ви позволи да завършите ремонта на вила до ключ навреме.