СПОДЕЛИ

Както много пъти сме го правили, т.е. правили препоръки, така и днес, ние, екипът на Шарена Черга имаме удоволствието да Ви представим дейността на Нотариус Маркова, както и да Ви представим няколко причини, поради които да се доверите на нея, в случай че имате нужда от заверка на документи и друг тип документация.

Нотариус Надежда Атанасова Маркова (409) осъществява дейността си в гр. Бургас. За запазване на час и проверяване на работното време, както и за други нотариални услуги, можете да позвъните  нотариус Надежда Атанасова Маркова (409), на телефон: +359-56-841-444

Част от услугите, които нотариалната кантора предоставя на своите клиенти са:

  • сделки с недвижими имоти
  • сделки с МПС
  • устни и писмени консултации
  • посредничество при изясняване волята на страните
  • набавяне на справки, документи, книжа и други изпълнение на завещания и управление на имущество
  • удостоверяване на подписи
  • И други.

Посещавайки кантората, още от първият миг ще останете впечатлени от доброто и любезно обслужване, от професионалните съвети, консултации, мнения, които ще получите от лица, които дълги години са упражнявали тази дейност.

Важно е да се добави, че нотариус Надежда Маркова отваря сутрин в 9.00 часа и работи  през всеки работен ден. 

Ако решите да изповядате сделка през почивен ден, събота, неделя, в празничен, неработен такъв, то имайте предвид, че нотариус Маркова, както и всички нотариуси, не работят в почивни дни.

Работят само след предварителна уговорка, но цената може да бъде по-различна от изложената по ценоразпис.

Ако сте сред потребителите, които мразят да говорят по телефон, можете да използвате и имейл за въпроси, за насрочване на дата и час за сделка, и други общи въпроси.

Електронната поща на Нотариус Маркова е not409  at  abv.bg

В обобщение можем да заявим, че по-горе сме представили кратка информация за дейността на нотариус Маркова, а от Вас зависи, дали ще се възплозвате от нейните услуги, или ще предпочетете друг, по-удобен за Вас нотариус.