СПОДЕЛИ

Ресторант, предлагащ морски дарове, които са изключително полезни за човешкото здраве
Ако търсите ресторант в София, то тогава настоящата статия е точно за Вас!
Повечето големи компании, когато дойде голям национален празник, търсят заведение, което да побере поне 50 служители.
Именно ресторант Olive’Sea вярваме, че е подходящ за Вашето фирмено парти, тъй като е с капацитет от около 100 клиенти, разполага с прекрасна градина и е чудесен за всякакъв тип събития, като запчонем с фирмените партита, за които по-горе споменахме, и стигнем до детски рожденни дни, сватбени тържества и други.
Позволете ни да Ви представим плюсовете на средиземноморската кухня и защо точно средиземноморски ресторант Ви препоръчваме за Вашето парти.
Основната причина е, че храната е изключително полезна за човешкото здраве. Като прибавим, че е много вкусна и продължим с това, че съдържа изключително много полезни минерали и вещества, то можем ясно да кажем, че храната е не просто за засищане, а за наслада на душата.
Като прибавим и уютната обстановка, която ресторанът предлага, можем да Ви гарантираме, че корпоративното парти, прекарано в Olive’Sea ще е незабравимо !

Изборът на добър ресторант е начинание, което не е никак лесно. Ако Вие сте служителят, на който е поверена организацията на фирменото парти, то несъмнено трябва да се постараете заведението да се хареса на повечето от присъстващите, както и на мениджмънта. Е, уважаеми читатели на Шарена Черга, гарантираме,ч е избирайки този ресторант ще постигнете добри отзиви, от страна на вашите колеги. Нещо повече, те ще поискат да го посетят отново и отново.
Изключително достъпен, с уникални кулинарни рецепти, намиращ се на комуникативно място в София, ресторантът Ви очаква.

Ресторант Olive’Sea се намира на ул. проф. Христо Вакарелски 1A, град София 1700 и можете да направите своята резервация, посещавайки го на място, или на телефон 0882-444-14020, на email restaurant@oliveshotel.com, както и чрез контактната форма в официалната страница.