SEO агенция W-SEO.com – SEO оптимизация на уеб сайтове, изработка на уеб сайтове и онлайн магазини и техническата им поддръжка.

Компанията предлага SEO одит на сайт, услуга, която може да покаже грешките на Вашите сайтове и причините, поради които те не се класират добре в Google.

SEO одитът на уебсайт е подробно проучване на уебсайт за неговото съответствие с архитектурата, секциите, съдържанието и много други характеристики на нуждите на търсачките. Заедно с това съветите за оптимизиране на използваемостта на уебсайта се добавят към seo одита на уебсайта, защото условията на търсачките често са сходни с изискванията и ограниченията от страна на крайните посетители.

SEO-одит на уебсайтове се извършва на началния етап на разработване, веднага след сключването на Споразумението за насърчаване на уебсайта. Обикновено одитът отнема не повече от 2 седмици. При работа с големи и трудни уебсайтове обаче времето, необходимо за работа, вероятно ще се промени и самият одит ще премине през няколко етапа.

Екипът предлага доклад за одит на уебсайт. Обикновено този отчет включва елементи като:

Част 1. Трудности и слабости на уебсайта: дизайн, секции, дизайн, използваемост.
Анализ на трудностите и недостатъците на текущата версия на уебсайта със съвети как да ги решите. Задачата е да коригира съществуващите недостатъци на уебсайта, да подобри уебсайта както за търсачките, така и за посетителите на уебсайта.

Част 2. Съвети за оптимизиране на вашия уеб сайт за търсачките
В тази част на SEO одита на уебсайтове даваме съвети за оптимизиране на кода на страниците на уебсайта (вътрешна оптимизация) за търсачките, съвети относно структурата на уебсайта, класиране на вътрешните връзки, добра конфигурация на сървъра.

ОЩЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО:  Уникалните чадъри в Благоевград

Целта е да се създаде уебсайт, оптимизиран за заявки в търсачките.

Част 3. Технически одит на сайт
Съвети за техническите характеристики, необходими за оптимизиране на уебсайта: конфигурация на сървъра, настройка на поведението на роботите за търсене чрез robots.txt, коригиране на общи грешки в сървъра.

Част 4. Съвети за ефективност на уебсайта
Тази част от SEO одита на уебсайта предлага съвети за повишаване на привлекателността на уебсайта като бизнес инструмент. Освен това се провежда одит на качеството на обработка на поръчки на потенциални клиенти чрез уебсайта: по телефон, имейл и други средства за комуникация, показани на уебсайта.

Целта на тези съвети е да предоставят възможност в бъдеще да увеличите броя на продажбите на стоки (услуги) от популяризирания уебсайт.

Част 5. Съвети за съдържанието 
Въз основа на анализа на търсенето на търсенето на вашия уебсайт са предоставени съвети за писане на нови текстове на уебсайтове.

 

Истината, уважаеми читатели на SharenaCherga.com е, че чрез качествен SEO одит, сайтът Ви може да потръгне в правилна посока. Достатъчно е да се доверите на коректната компания.
Можете да поискате оферта на този имейл:

Финални думи. За детайлен SEO одит Ви трябва качествена SEO агенция, агенция, доказала се във времето. Именно ние, екипът на W-SEO можем да Ви съдействаме.