Никак не е приятно да се събудите, да тръгнете за работа и да установите, че имате проблем с отварянето на автомобила си. В такъв, както и други сходни случаи е необходимо да потърсите съдействие от ключар, ако се намирате в София.

Ключарски центрове SOS Locksmith предлагат обслужване на територията на цяла София, във всеки един квартал, до всяка точка в Столицата, което автоматично означава, че при проблем със запалването или отварянето на автомобила си, можете да потърсите помощ, позвънявайки на телефон: 0700 17 411.

Кога най-често се налага да търсите автоключарски услуги?

Позволете ни да Ви представим най-честото използване на нашите услуги, най-честите инциденти, събития и ситуации, за да се опитате да ги предотвратите…

  • Когато се закупи ново превозно средство, а то бъде представено с един ключ. Изключително важно е да знаете, че когато имате един ключ на Вашето МПС, без значение, дали говорим за мотоциклет, автомобил, микробус, джип, камион, друг тип превозно средство, то когато ключът е един, то при загубата му, нещата могат да бъдат сериозни. Именно и затова Ви съветваме, още щом се сдобиете с нов автомобил, ако имате един ключ, веднага да направите дубликат.
  • Проблем с дистанционното на алармата. Няма какво да се лъжем, много често, дистанционното дефектира. Било то поради повреда в платката, било то поради проблем с напрежението. Естествено, най-добрият случай е, когато самата батерия е за подмяна. В останалите случаи може да се наложи преправяне на автоаларменото дистанционно, на същата честота, на която е работило старото.
  • Ремонт на дефектирала автоключалка. Без значение каква е марката на Вашият автомобил, с течение на времето, бравите, ключалките дефектират. Много е неприятно, затова в даден момент е добре да потърсите съдействие от експерти, които да разрешат този проблем.
  • Синхронизация на ключове и дистанционни. Ако вече сте направили втори ключ, то задължително той трябва да бъде сихронизиран. Услугата, която описахме по-горе, включва направата, но и синхронизацията.
  • Изключване на имобилайзер (Immo Off) – още една важна услуга, която често се налага да извършваме. Проблемите, които настъпват с имобилайзер, касаят проблеми в софтуера, даден електронен дефект, проблем с ремъци, както и много други специфични.
  • Други. Естествено, проблемите могат да бъдат и други, специфични, например проблеми свързани с жилата на вратите, проблеми с отваряне и затваряне на прозорците, счупени палчета, дръжки и т.н.

Финални думи, касаещи авклочюр в София и типовете услуги

Както сами виждате, автомобилът често може да даде проблеми, свързани с нуждата от автоключар. Каквито и проблеми да имате, Ви съветваме да се обърнете към специалисти, а не да се опитвате сами да ги разрешите. Понякога, ако нямате опит, можете да влошите положението, а това да доведе до по-високи разходи.

Ключарските центрове на SOS Locksmith са чудесно решение, дори за обслужване на Вашите фирмени автомобили. Потърсете съдействие още днес, обаждайки се на телефона, посочен по-горе.

Искрено Ви желаем да шофирате безаварийно, безпроблемно и да бъдете лоялен шофьор на пътя!