Всяка година чуваме по новините за невероятно надути цени за чадър и шезлонг или за лошо отношение на хотелиерите към гостите. Оставаме с впечатлението, че по българското Черноморие не се предлага нищо друго освен нискокачествени услуги за туристите. Разбира се, това е само едната страна на монетата. Хората, които искат да прекарат своята ваканция на спокойно място с красиви гледки и възможности за разходки имат тази възможност в лицето на хотелски комплекс “Топола Скайс Ризорт & Аквапарк”. От 2009 година насам, той е сред любимите места на множество български и чуждестранни туристи.

Топола Скайс: Мечтано място за Вас и Вашето семейство!

В комбинация с уютните стаи и вкусната храна, комплексът предлага на своите посетители множество забавления и атракции.

  • Аквапарк и екшън парк – построен през 2017, аквапаркът към хотелски комплекс “Топола Скайс Ризорт & Аквапарк” е отворен за почиващите като част от пакета All Inclusive. Той предоставя вълнуващи емоции за малки и големи. Част от любимите атракции към него са дългата 142 метра пързалка и басейнът с воден замък. За любителите на приключенията има специално създаден екшън парк с два различни по трудност маршрута – за начинаещи и за напреднали.
  • СПА център – финландска и билкова саунта, парна баня, солна стая – това са само част от кътчетата в спа центъра в “Топола Скайс”. Гостите на комплекса могат да се възползват от пълното разнообразие от процедури като част от All Inclusive пакета.
  • Басейни и водни атракции – шезлонг, слънце, хавлия, инфинити басейн, звукът от подрънкващи ледчета в чашата на коктейла – това е представата на много хора за пълноценна почивка. “Топола Скайс Ризорт & Аквапарк” предлага това и много повече. Със своите 3 басейна, гостите на комплекса могат да бъдат сигурни, че ще намерят комбинация от прохлада и спокойствие. С приказната гледка към морето, инфинити басейнът в източната част на комплекса определено е едно от предпочитаните места за всеки.

 

В напрегнатото ежедневие, всеки от нас има нужда да избяга от проблемите. Един от начините за това е да се насладим на летните месеци и да се оставим на грижите на професионалистите от “Топола Скайс Ризорт & Аквапарк”. С тяхна помощ отпуската се превръща в истинска почивка!