СПОДЕЛИ

Представяме на Вашето внимание Pesh.bg  – онлайн бутик, предлагащ оригинални, 100 % естествени, ръчно декорирани класически и нетрадицчионни обувки.

Обувките от магазинът се отличават с високо качество, надеждност, с това, че са създадени за да придадат максимален комфорт на ползвателят.

Ако и Вие търсите мъжки обувки от естествена кожа с които да блеснете на ВИП събидие, то това е мястото, от където можете да си поръчате специално изработен за Вас модел. Естествено, можете да се възползвате и от наличните модели, но имайте предвид, че можете да заявите направата на индивидуален чифт обувки, по случай юбилей, специален повод, или просто с креативна идея.

Екипът от специалисти в областта би вложил цялата си енергия, старание и любов, с които да придадат завършен вид на Вашите нови обувки.

Нека кажем няколко думи и за компанията Pesh. Art®. Брандът е основан в град Пловдив и е специализиран в израбтоктана на ръчно изработени (handmade) обувки и аксесоари.

Тук е мястото да подчертаем, че всеки артикул, сътворен от ателието е съчетание на много труд, любов, позитивна енергия, вложени по времето на производствения процес с една основна цел, а именно – максимално удовлетворение у клиентите.

Ако търсите качество и неповторимост, ателието е готово да изработи чифтът обувки, които сте си представили в съзнанието си.

В случай, че търсите готов модел, можете да си изберете от креативните решения, налични в електронният магазин.

За препоръки, предложения, идеи и мнения можете да използвате телефон: +359 888 08 55 09 и имейл адрес  contact at pesh.bg

Pesh. Art® спомага на тези от Вас, които искат да се отличат от масовите потребители, тези, търсещи уникална и стилан визия, съчетани  с удобство и комфорт.

Като прибавим и здравината,  която всеки един артикул притежава, можем да обобщим, че ателието предлага топ продукти с перфектно качество.

За финал ще разакжем и за Pesh Club – клубът, от който можете да получите отстъпки. Например, най-ниското ниво предоставя на клиентите 5 % отстъпка. Ако поръчате три чифта обувки, то автоматично се причислявате към Pesh. CLUB Ниво 1.

Повече за нивата можете да научите, посещавайки този раздел.

Успешно пазаруване и приятни мигове!