Днес на Вашето внимание представяме компанията Cooolbox, която е е високотехнологична телекомуникационна компания, оперираща в градовете София, Пловдив и Велико Търново.
Ако сте планували посещение на Велико Търново, или пък Пловдив, че дори и София, то добре знаете, че един ден няма да Ви е достатъчен, за да разгледате забележителностите, да почувствате най-големите български градове. А без достъп до интернет трудно ще издържите повече от ден, затова Ви съвестваме да се обърнете към тази компания, която има решение и за Вас.
Естествено, ако искате високоскоростен домашен интернет и се намирате в градовете, които по-горе посочихме, то определено можете да се доверите на Cooolbox.
Сигурно повечето от Вас вече знаят, но компанията е наследник на ITD Network, който е един от най-големите и т.нар. първенци, при предлагането на високоскоростен достъп доставчици.

В България оперира повече от 20 години, като инвестира сериозни средства в оптичната си свързаност, комуникационното обурадвен и смело можем да кажем, че е надежден интернет Сървиз Провайдър.

Когато Ви е трудно, можете да разчитате на адекватни телекомуникационни решения.

Компанията разполага с изградена мрежа за пренос на данни от най-ново поколение, която е активна и 100% оптична (AON), по технологията Fiber To The Home.

Услугите, които предлага, са гигабитов оптичен интернет, IP телевизия, IP телефония и градска оптична свързаност. Те са предназначени за домашни, бизнес клиенти и оператори.

Екипът от поддържащата част е готов за разяснения на всеки потенциален клиент, в случай, че има специфики, зони на покритие със съмнение или други сходни.

Ако сте творец, копирайтър, или пък уеб издател, работещ от вкъщи, то несъмнено Ви трябва надежден интернет, такъв, който няма да прекъсва на всеки час, а точно обратното, с uptime 99.9 процента.
Днес един голям процент от хората в България работят онлайн, поддържайки компании от цял свят. Ако интернет качеството не е на ниво, то това може да доведе до сериозни санкции, загуби, невъзможността от обслужване на клиенти.
Като прибавим и IP телефонните услуги, които работят изцяло с Интернет, а при тях няма как да прекъсва, тъй като прекъсне ли, се губи и телефонната линия, можем да кажем, че Cooolbox е чудесно решение, както за домашните потребители, така и за бизнес ориентираните клиенти.