Нашето здраве – кликнете върху картинката, за да отворите проект „Нашето здраве“

Нашето здраве – електронно издание, подпомагащо ежедневието ни.

За да намерите наистина полезна информация, да получите съвети от компетентни специалисти, трябва да разгледате сайтът NashetoZdrave.com.

Тук се събира много полезна информация: мнения за лекари, поликлиники, медицински центрове, лаборатории и дори застрахователни компании. Също така на сайта има новини за медицина, консултации с лекари и консултации с психолози. Във всеки удобен момент можете да зададете въпроса си на специалисти и във възможно най-кратък срок, да получите добър съвет.

Също така вие сами можете активно да участвате в Нашето здраве, изпращайки съвети, мнения и отзиви за дадена болест или да предложите медицински услуги, в случай, че сте практикуващ лекар.

Ако сте посетили медик, зъболекар, консултант, от който сте останали доволни, то можете да отправите поздравително писмо към него, пишейки ни на office@nashetozdrave.com

Използвайте всички възможности на медицинският проект NashetoZdrave.com  за да подобрите качеството на живота си.

Няма как да не отбележим и дискусиите на тема „суперхрани“, в които ежеседмично се предоставя ценна информация, полезните свойства и вещества, съдържащи се в суперхрани като чиа, киноа, агава, бадеми, боровинки, кокос, рибено масло, авокадо, вълче грозде, зелен чай и други.

Правилното хранене е в основата на редица заболявания, които биха могли да бъдат предотвратени. Като добавим и мързелът, който е сред основните проблеми, както и недобрата познаваемост относно храната, стресът и негативните моменти, то можем да заключим, че поглеждайки по-позитивно на живота, четейки, трудейки се, то ще можем да се радваме на крепко здраве и много хубави моменти.

Четете редовно NashetoZdrave.com и ще се уверите, че проектът си заслужава.

ОЩЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО:  Кой е отговорен за нашето здраве?