СПОДЕЛИ

Всеки един читател знае,  че за да изглежда добре е необходимо да се предприемат редица действия. От грижата за външния вид, като добавим и душевната красота, и стигнем до облеклото  и аксесоарите.

Екипът на Шарена Черга Ви е подготвил интересна статия, касеща дамското облекло, спрямо зодията, която сте.

Преди да започнем със самите препоръки, нека Ви запознаем с магазин Моник, едно място, което се характеризира с редица качествени облекла, обувки, нощници, пижами и други.

Магазин Моник – изключително разнообразие от дрехи, обувки, спално бельо, бански и много други. Ако посетите сайтът, който е с адрес www.magazinmonic.com ще се уверите, че стоката е разнообразна, подходяща за дори най-взискателните клиенти.

Начинът на обличане е специфичен за всяка жена. Модните тенденции често ни насочват, дават ни яснота какви са трендовете, как да съчетаваме облеклото с аксесоарите, но често облеклото за конкретна зодия също бива специфично.

Например, ако сте дама зодия Овен, то се водите темпераметна личност, която държи да бъде впечатляваща, стилна. Практичните дами зодия Телец предпочитат и на тях им подхождат дрехи с дискретни чветове, както и по-изчистените, семпли дрехи в спортен или класически тип.

Кройките и цветовете трябва да бъдат избирани особено внимателно от дамите зодия Рак. Елегантният стил с дрехи, неблестящи със семпли цветове, са препоръчителни.

Все пак трябва да отбележим, че бюджетът играе ключова роля при избора на облекло. Вярно е, не винаги скъпото е перфектно, но марковото си личи и се разпознава от много далеч. Ако сте сред ВИП среда, персони, които разпознават марковите дрехи, то е ясно, не бива да се появявате на светски събития, коктейли, бизнес срещи в облекло, което не е разпознаваемо.

Експертите в модния бранш съветват да избягвате евтините и нискокачествени дрехи, които се явяват имитация на оригинали. Също така се абстрахирайте от многото дрехи, т.е. от бройката, а завишете качеството.

Дамите със зодия Водолей се характеризират с това, че са оригинални във всяко свое начинание, с всичко, което правят. Така е и с облеклото. Предпочитат оригиналните дрехи, шити по поръчка, специално за тях.

Какво да кажем за дамите, които са зодия Козирог? Те не са сред тези, които обичат да са център на вниманието, т.е. да привличат вниманието. Простотата се явява техния чар. Функционални, семпли, но за сметка на това, естествено чаровни.

Днес, в началото на 2019 година е толкова лесно да се закупуват дрехи, да се правят сложни комбинации от рокли, поли, клинове, топове и обувки, че е достатъчно да имате добре развинтено въображение, да сте креативни, като по този начин гарантираме, че ще изглеждате внушително.

Чест проблем се явява натрупването на старо облекло, останало през годините. Именно поради тази причина Ви съветваме да не  не забравяте да се грижите за гардероба си, да го обновявате периодически и да изхвърляте ненужните вещи.

Красотата изисква жертви, а в повечето случаи Вашето време се явява точно такава жертва, но трябва да знаете, че онлайн се предлагат изключително много дрехи, хиляди модели обувки, колани, чанти, както и каквито се сетите аксесоари. Днес именно креативизмът може да направи така, че да изглеждате безупречно. При това не с  огромен бюджет, а само с въображение.