Денят Свети Валентин е празник, който искате да направите наистина запомнящ се, без значение на колко години сте и какви са предпочитанията. За да го изпълните с радостни емоции и моменти на искрена радост, ще Ви помогнем с няколко съвета.

Трябва да отчетем, че в България съществуват и много хора,
които не зачитат този празник, тъй като не е християнски. 
Ако и Вие, читателите на сайта сте от тази група хора, 
моля да ни извините.

Св. Валентин е празник, празнуван всяка година от любители по целия свят. Някой смятат, че този ден е най-романтичен и докосващ, и вижда в него допълнителна причина да разкрие пред любимият си човек любовта. Именно и поради тази причина денят 14-ти февруари може да е дългоочакван, но подготвили ли сте се за самия момент?

Съществуват много идеи, чрез които да зарадвате половинката си, но ние, от Шарена Черга – сайт за здраве и идеи Ви споделяме 10 практични съвета:

Как да изповядате любовта си, без да харчите много пари?
Преди да споделим десетте идеи, искаме да кажем, че всичките те са далеч от материалното, тъй като е най-лесно да закупим някаква вещ или стока и да се „отчетем“ пред половинката си. Нашата идея е далеч над тази с парите, затова се надяваме подходът да Ви хареса.
Идея 1. Сутринта, изберете красива поема за любовта и я напишете върху огледалото в банята.
Идея 2. Направете си мелодия на телефона, обясняваща се в любов и помолете половинката Ви да Ви се обади, когато сте заедно, тъй като, например не можете да си откриете телефона. Нека изслужа цялото любовно послание. Идеята е оригинална.
Идея 3. Напишете дълго писмо предварително с леки думи и най-добри спомени от живота си заедно и го изпратете по пощата в навечерието на празника, а на сутринта го прочетете заедно.
Четвърта идея. Напълнете колата на вашата половинка с балони под формата на сърца, във всяка от които поставете бележка със страстни признания и комплименти.
Идея 5. Обадете се в редакцията на любимото радио, което слушате заедно и и поръчайте романтична песен за половинката си. Методът е остарял, но би зарадвал много повече от традиционните съвременни жестове, като нова блузка, ново червило и други материални изненади.
Идея 6. Изпечете курабийки, на които отпечатайте нежни пожелания, поставете ги в хартиена торбичка и дайте на половинката си тези бисквити за работа. Просто му кажете, че сте му приготвили обяд.
Идея 7. Напишете 365 бележки с любовни желания и обичливи думи, поставете ги в епруветки или в бурканче. От това бурканче, любимият за Вас човек нека всеки ден, сутрин, да си взима по едно желание. И така до 14 февруари 2019 година, т.е. през цялата година.
Идея 8. Подберете плейлиста с любими песни, които обичате да слушате заедно. Поставете диска в стереоуредбата на автомобила предварително, за да се възпроизвежда веднага след като вашият човек завърти ключа за запалване.
Идея 9. Предимно за дамите. Подгответе за Вашата половинка стриптийз шоу. Съществуват доста вариации, можете да проверите в социалните мрежи за видеосподеляне за идеи, как точно да организирате шоуто.
Последната 10-та идея. Организирайте романтичен пикник на пода в спалнята. Поставете одеяло, поставете до него кошница с плодове, сладки и вино, поставете и запалете свещи. Това е оригинална идея и със сигурност е креативна и ще се хареса, акак ще завърши … няма да коментираме.

Естествено, ако не сте почитатели на този празник, спокойно можете да празнувате Свети Трифон Зарезан.

Хаштагове към публикацията: #СветиВалентин #valentino #svetivalenin #trifonzarezan #love #обич #любов #🌹 #🌺 #❤ #🎉 #🎊