Търсачката Tursi.bg

Tursi.bg – нова търсеща машина за България

Официалното лого на търсачката

Имаме удоволствието  да Ви представим проект Tursi.bg – българска търсеща машина, която позволява бързо и лесно да добавите ново съдържание. Търсачка, чрез която да откриете проверена, качествена информация.

Tursi.bg е съвсем нов проект, изцяло създаден от млад и енергичен екип.

Проектът е отворен и има нужда от подкрепа.

Ако сте програмисти, дизайнери, маркетингови специалисти, и мислите, че си струва да подкрепите този проект, то можете да се свържете с представители и да предложине подкрепата си.

Няма как да не споменем, че създаването на Tursi.bg е породено от липсата на отговори, когато се търси конкретна информация, или по-скоро манипулираното и подбрано представяне на информация по определени заявки.

Търси БГ се нуждае от подкрепа и партньори

Интерфейс на търсачката, включително и представяне на резултати при заявка за търсене „SEO“

Екипът на Търси БГ си поставя за цел да предотврати именно подобни машинации и манипулации.

Търси БГ е търсачка, която подкрепя Вашите проекти.

Ако например сте собственик на онлайн магазин и 99% от посетителите ви идват от едно място, тази ситуация е изключително рискова за бизнеса ви. Защото ако в даден момент сайтът ви получи някакъв вид “наказание: в най-популярната търсачка, което да доведе до изпадане от челните страници в резултатите или пък пълно премахване, не ви остава много, освен да започнете отначало и да се надявате това да не се повтори.

В Търси бг нещата са много прости и семпли. Няма шанс да получите наказание, ако спазвате правилата за ползване.

България определено има нужда от силна търсачка и Търси бг ще направи опит да предостави на потребителите нещо, в отговор на търсенето. Ако съдействате, то заедно можем да направим проекта приветлив, полезен,  и нещо важно, безплатен.

Финални думи, касаещи новата българска търсачка

Търсещата машина е изцяло безплатна, без досадни реклами и без изкачащи прозорци.

Можете да я разгледате от тук: www.Tursi.bg, а ако желаете да се включите като партньор, ако виждате перспектива в проекта, то можете да се присъедините към екипа от този линк: https://discord.com/invite/EzVnNBGrA5