Тази статия е предназначена за тези от Вас, които търсят самозалепващи етикети на ролка, етикети за автоматично прилагане, етикети на лист, найлонови етикети и всякакви други!

Етикетите могат да бъдат създадени от хартия, картон, мукава, найлон и други.

Фирмата ни „Поликарт ООД“ създава етикети, които покриват всички видове продукти, например храни, бутилки, кутии, дрехи, части, химически продукти и други. Можем да произведем разнообразие от видове печат и довършителни материали.

Създадените от нас етикети могат да бъдат за ръчно лепене,  самозалепващи за автоматизирани приложения с баркод система и етикети за автоматично прилагане на всички материали с конкретния вид лепило, които ние можем да осигурим.

Имаме възможност да изработим лепило за всяко приложение и повърхност. Допълнително предлагаме пластмасови етикети за бутилки, кутии и специални приложения.

Предлагаме разнообразие от избор за размери и вид като по този начин покриваме пълната гама от етикети, търсени ма пазара.

Етикети на лист

Етикетите на лист могат да бъдат:

  • найлонови самозалепващи
  • хартиени самозалепващи
  • етикети за бутилки
  • етикети за храни с печат

Този вид етикети могат да бъдат полезни на всяко работно място. Може да бъдат ползвани за запис на цени в магазините, да показват какво съдържат продуктите, на които са залепени, както и наименованието им. Също така този вид етикети са добър помощник да напишем кратка записка, която да залепим на удобно място и да ползваме като напомняне. Етикетите на лист се намират във всяка книжарница, най-често под формата на етикет  за тетрадка.

Етикети на ролка

Този вид етикети са често срещани в различни фирми. Те се слагат върху произведения продукт, за да покажат на клиента срок на годност, наименование на изделието, име на фирмата, от която излиза материалът. При хранителното производство често се ползват,за да дадат информация за съставките на хранителния продукт. Понякога може да се напечатат на различен език, ако продукцията е предназначена за износ.

Ако сте сред търсещите производители на подобни продукти, то тогава определено си струва да поискате предложение от Поликарт ООД…

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria

Тел: 0877 916750

гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт

ел. поща: sales@polycart.info или тел: 0721 66145 офис Костинброд – 02 929 4951 – офис София