Мечтаете ли за ново жилище в София? Търсите ли приятно място, което да е съчетано с добра бизнес атмосфера, комуникативно и място, което да не прати така че да губите излишно време?

То тогава е време да Ви представим BLD.bg – апартаменти от строител , които ще допаднат и на най-взискателните семейства.

Защо точно  BLD ? Това е въпрос, който често бива задаван от читателите на Шарена чрега.

Причината, уважаеми читатели е, че BLD знае, че високото качество на строене е гарант за спокоен живот и че то е в основата на всеки  проект, осигуряващ конфорт, сигурност, ниски експлоатационни разходи, дълъг живот на сградите и други.

Жилищни сгради се отличават със съвременен архитектурен дизайн, максимален комфорт и функционалност на жилищните площи, като същевременно са съобразени с характера на заобикалящата ги градска среда. Вниманието към локацията, която съчетава прагматичната близост до спирки на градския транспорт, детски градини, училища и търговски обекти с комфорта от спокойствието и тишината на зелени паркови зони и места за отдих, заема ключова роля в нашите проекти.

Дългогодишният опит на компанията е стабилната основа, върху която изграждаме проекти с отличното качество и впечатляващи пространствени и архитектурни решения. Така инвестиционната стойност не само не се губи във времето, но и добавя реални ползи за собствениците на жилища в нашите сгради.

Истината е, че ако търсите надеждно ново жилище в София, то това е компанията, от

която трябва да започнете своето търсене.

За улеснение, можете да се свържете с консултант на компанията, като предварително си споделите критериите, а той ще Ви даде допълнителни разяснения, ще Ви запознае със свободните терени, без значение, дали се касае за жилищни площи, или търговски такива, и ще Ви спомогне за по-лесно вземане на решение.

Важно е да следите потребителското мнение и да изберете доказана във времето компания, тъй като подобна инвестиция не е ежедневие, а напротив – това е дългосрочна инвестиция, която трябва да опровергае очакванията Ви.

Мнението на клиентите  е не просто важно, то намира реално отражение в реализацията на изградените от компанията жилищни проекти. Детайлни анализи на актуалните тенденции и променящите се вкусове и търсене, са в основата на  инвеститорския подход към всеки стартиращ проект!