Днес ще говорим за калъфите на телефоните, които почти всеки от Вас има, особено, ако ползва телефони, които са скъпи – например, iPhone 7, 8, Samsung Galaxy Note FE, Samsung Galaxy Note 8 и много други изискани и качествени мобилни телефони.

Не знаем дали знаете, но калъфът за телефон на Григор Димитров струва около 20 000 лева.
Ето го и него:

Представлява лъв, както и инициали GD.

Golden Dream Swiss е производителят на серията луксозни кейсове. Компанията предлага още луксозни ключодържатели, часовници и верижки.

Ако желаете да си закупите различен кейс, такъв, който да впечатли приятелите и познатите Ви, но същевременно не е много скъп, то онлайн магазин за калъфи за телефони Sky The Limits BG е Вашето правилно място за бъдеща покупка.

В България съществуват доста онлайн магазини, които предлагат подобен тип, да ги наречем патриотични калъфи за телефони. Ако обичате България, можете да си потърсите онлайн калъф, който да привлича вниманието и да Ви кара да се чувствате горд, носейки знамето на гърба на телефона си, например.

Естествено, креативните и уникални визии струват  скъпо, но ако не Ви се дават огромни суми за подобни артикули, можете да се разминете и с десетки левове.

Не изключвайте възможността да помолите баба си да Ви изплете кейс за телефон, стига да имате баба, обичаща плетивото.

Ето един пример на подобен артикул, предлагащ се в български сайт за обяви:

Все пак трябва да отбележим, че сред най-голяма популярност са тези калъфи, които на гърбът си имат Българският трибагреник.

Смартфонът е любима джаджа на всеки един млад човек. Тази тенденция се наблюдава вече пет и повече години и се очаква и занарпед да е факт. Придайте уникална визия на Вашият телефон, придайте му дух, стойност и креативен външен вид, купувайки калъф, който освен, че ще разкраси джаджата Ви, ще я защити при падане, нараняване, надраскване, счупване.

Всички добре знаете, че гаранция, когато счупите телефон, не се поема, а когато инместирате 2 и повече хиляди лева за смартфон, то сигурността му, включително и застраховката, са от огромно значение и важност.

Нашият съвет не е да давате хиляди левове за кейс, а да подберете такъв, който ще съхрани устройството Ви, ще му придаде мекота и удобство, както и ще придаде лъскъв, привлекателен външен вид.

Ако разрешите, в шеговит тон, да кажем, че преди време, на среща между момиче и момче, момичето гледаше прическата на момчето, то днес можем да кажем, че на среща, често момичето гледа кейса, гледа портфейла, часовника и други аксесоари и джаджи. Естествено, това е в рамките на малката закачка и шега.

За финал, магазинът, който Ви предложихме по-горе, в началото на статията, е едно чудесно решение, от което можете да започнете, търсейки си нов калъф за телефонът.

 

Източници на снимките: 

*Плетеният кейс е взаимстван от OLX.bg

*Кейсът на Григор Димитров - от личният профил в Инстаграм