Въпреки, че столицата София определено е най-динамичният град в България, много от нас често се подвеждат, че избора на заведение за провеждане на фирмено парти е лека задача. Истината е, че колкото повече избор има – толкова по-сложен и труден става изборът ни.

Има редица неща, които трябва да вземем под внимание, в това число брой на гостите, предпочитания за музика и храна, както и локация.

В тази статия сме включили 3 места в София, които ще бъдат отличен избор за следващото фирмено парти.

МОНТЕСИТО

За тези от вас, които са пропуснали, емблематично заСофия заведение от близкото минало, ресторант “Горублянско ханче”, сега е преобразено в изискан и супер стилен ресторант със запомняща се визия, носещ името “Montecito”.

За романтичната атмосфера на салона, наподобяващ умален дворец на френските крале от Ренесанса, допринасят класическите решения в обзавеждането с елементи в стил Луи XIV, величествените кристални полилеи и смелите съчетания на цветовете в тюркоазено синьо в комбинация със златно.

Ресторант „Монтесито“ разполага с 300 места, разположени така, че гостите имат поглед от всяко кътче към централната част, дансинга и най-впечатляващата част от ресторанта – отварящият се покрив над него.

Градината на „Монтесито“ е с капацитет 150 места и е отличен избор, както за фирмени партита, така и за сватбени тържества в пролетно-есенния сезон.

КОМЕДИ КЛУБ СОФИЯ

Заведението на Комеди Клуб София разполага със 120 места, музикално оформление, бар и кухня с първокласни ястия.

Но това, което го прави идеалното място за по-алтернативни фирмени партита е фактът, че Комеди Клуб София разполага с 10 стенд-ъп комедианта и магьосници, които са известни в цяла България, и ще забавляват гостите по уникален начин.

ОЩЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО:  Покупка на матрак от онлайн магазин

CACTUS

Това заведение, кокетно разположено в сърцето на София, е подходящо за по-малки и интимни фирмени партита. Разполага с 2 салона, 2 градини (лятна и зимна) и 2 VIP сепарета.

 

Кактус е ресторант на Шеф Манчев от „Черешката на тортата“.